Cu ce este hranit? Poate de la mancare problema cu scaunul, probabil toate aceste nu sunt legate una de alta...TOTUSI UN CONSULT este necesar... funda
Sa stii ca, capusele nu sunt ca si puricii! capusele au un venin (sau o substanta toxica, nu stiu exact) care pot intra in corp sau pot doar sa lase acea substanta si sa plece de pe corp... o capusa a omorat si un actor roman, deci ele sunt foarte agresive, si nu prea sunt cazuri care sa scape cu bine de la o capusa, deci va dati seama la un animal care e mai sensibil, nu mai are sanse
Cine? eu mi-am dus animalutul la doctor... zilnic facea tratammente pentru muscatura aia de capusa, si a murit (
Asta e... crede-ma ca si eu sufar, cred ca iti imaginezi care ar fi suferinta dupa un animal care l-ai iubit si il pierzi
S-a facut bine scumpelul meu! Nu era de la capuse, cred ca pur si simplu era de la stomacel...dar acum e bine si sper sa nu ma mai faca se trec prin momente ca astea. Multumesc mult tuturor carora mi-au raspuns la intrebare.
Am avut si eu un catelus,tot asa s-a intamplat,l-am dus la veterinat i-a facut niste injectii,si-a revenit pentru o saptamana,dupa a muri,dar eu cred ca veterinarul a fost de vina, ca inainte de ultima injectie se simtea foarte bine, iar imediat dupa, nu se mai tinea pe picioare, nu stiu ce sa-ti spun dar ar fi bine sa-l duci la un veterinar bun! mult succes!