| andrei2511 a întrebat:

Ma ajutati si pe mine cu ceva? Este vorba despre catelusul meu drag crying Din spusele bunicii, ieri avea puchini la ochi si bunica i i-a luat cu un prosop umed, a racit, iar acum nu mananca si cu scaunul sta cam prost: diaree cu sange. Va rog ajutati-ma! Au fost la veterinar, dar era inchis...si cu transportul e cam dificil...deoarece locuiesc la sat. Stima!

11 răspunsuri:
| Anonymus123 a răspuns:

Cu ce este hranit? Poate de la mancare problema cu scaunul, probabil toate aceste nu sunt legate una de alta...TOTUSI UN CONSULT este necesar... funda

| augu200 a răspuns:

Mai du-te la veterinar.

| Sstefania a răspuns:

Am avut si eu un catelus,tot asa s-a intamplat,l-am dus la veterinat i-a facut niste injectii,si-a revenit pentru o saptamana,dupa a muri,dar eu cred ca veterinarul a fost de vina, ca inainte de ultima injectie se simtea foarte bine, iar imediat dupa, nu se mai tinea pe picioare, nu stiu ce sa-ti spun dar ar fi bine sa-l duci la un veterinar bun! mult succes! sad

| amdr001 a răspuns (pentru Sstefania):

Deci exact aceeasi chestie am patit-o si eu... de obicei asta se intampla de la capuse din pacate...

| andrei2511 explică (pentru amdr001):

Si a murit?

| amdr001 a răspuns (pentru andrei2511):

Da

| amdr001 a răspuns:

Sa stii ca, capusele nu sunt ca si puricii! capusele au un venin (sau o substanta toxica, nu stiu exact) care pot intra in corp sau pot doar sa lase acea substanta si sa plece de pe corp... o capusa a omorat si un actor roman, deci ele sunt foarte agresive, si nu prea sunt cazuri care sa scape cu bine de la o capusa, deci va dati seama la un animal care e mai sensibil, nu mai are sanse sad

| amdr001 a răspuns:

Cine? eu mi-am dus animalutul la doctor... zilnic facea tratammente pentru muscatura aia de capusa, si a murit straight face crying(

| amdr001 a răspuns:

Asta e... crede-ma ca si eu sufar, cred ca iti imaginezi care ar fi suferinta dupa un animal care l-ai iubit si il pierzi sad

| Dahliaa a răspuns (pentru amdr001):

Da...

| andrei2511 explică:

S-a facut bine scumpelul meu! Nu era de la capuse, cred ca pur si simplu era de la stomacel...dar acum e bine si sper sa nu ma mai faca se trec prin momente ca astea. Multumesc mult tuturor carora mi-au raspuns la intrebare.