| BubblessMc a întrebat:

Maine (22.05.2017) de dimineata voi lua un Bichon, are 3 luni, 2 vaccinuri facute, rasa pura, e jucaus si dragalas. Imi dati si mie niste sfaturi despre cresterea lui? Cum sa ma comport cu el, ce mancare sa ii dau, cu ce sampon sa ii spal, orice are legatura de rasa bichon.

Răspuns Câştigător
| bhsgy a răspuns:

Hei, eu am 2 bichoni si sincer am experienta. Trebuie sa te duci la un veterinar, sa iti dea niste covorase unde cainele o sa isi faca treburile, costa cam 2 lei. De sampon nu stiu ce sa zic, eu de cand le cumpar, le iau in general cele mai scumpe, dar si cele recomandate de catre veterinar. Te rog sa ai grija de el, sa nu il certi deoarece el poate sa ajunga in depresie (asa a auzit). Aaaa si ai grija sa il controlezi de capuse, deoarece in sezonul aceta sunt foarte multe.

4 răspunsuri:
| BubblessMc explică (pentru bhsgy):

Momentan are 3 luni, cand l-am cumparat ( astazi ) mi-a dat si un covoras pentru nevoi, un bol de mancare si apa, si un fel de patut, special pentru el. Ce mancare sa ii cumpar? Si cum pot face sa faca nevoie pe covoras? Pipi a facut de doua ori pe el, dar treaba mare nu, a facut in casa.

| bhsgy a răspuns (pentru BubblessMc):

Eu iti recomand mancare de la firma royal, nu de la pedigree deoarece conține foarte multe chestii. eu zic sa iti cerți putin câinele daca face in casa, dar doar sa il cerți nu sa si il bati, iar sa il scoți odata la 3-4 ore afara, pentru a l învață afara

| BubblessMc explică (pentru bhsgy):

Are 3 luni, doctorul veterinar mi-a spus ca pot pe la 6 cand imi mai fac cateva vaccinuri. Cum il fac sa faca nevoile pe covoras?

| bhsgy a răspuns (pentru BubblessMc):

O sa isi dea el seama, nu trebuie sa il îndrumi tu