Buna!
Poate ii lipseste ceva organismului, nu stiu ii dai lapte destul? sau poti sa ii dai supa, ceva carnita.
Vitaminele si pastilele de limbrici sunt importante pentru sanatatea lui.
Ar trebui sa ii faci o mica injectie.
Du-te la un medic veterinar si cere-i sfaturi ca o sa te ajute el.
Succes cu micutul.
La o luna puiul nici nu e intarcat deci are nevoie de lapte. Daca nu-ti permiti sau nu gasesti lapte special pentru catei atunci pune intr-un biberon de copii lapte simplu amestecat cu galbenus de ou si dai sa suga. Nu o sa se prinda din prima cum trebuie sa manance din biberon, dar cu timpul se va obisnui. Cea mai buna varianta de a hranii catelul e cu boabe royal canin stater, sunt foarte bun si sunt speciale pentru puii de caine pana in 2 luni. Contine vitamine si tot ce are nevoie organismul unui caine si de la boabele astea nu o sa faca nici diaree, lucru care de la mancarea gatita s-ar putea sa faca.
Despre lapte: nu este bine sa ii dai cainelui lapte deoarece face limbrici( el bea lapte doar de la mama lui pana ce este intarcat)
S-ar putea sa il fi deranjat la stomac ceva din ce a mancat.si mie mi s-a intamplat la al meu ( golden retriever). avea probleme cu scaunele si mai si vomita ceea ce manca ( nu erau bune boabele pe care i le dadeam si mai si slabise)eu zic sa ii cumperi boabe (cu) pedigree si inca un tip de boabe nu mai stiu cum se numeste stiu doar ca are niste oase albe si niste bucatele mai mici cu verde rosu si maro. apoi i le amesteci pe cele cu pedigree cu celelalte si ii dai sa manance regulat. iar de baut doar apa.vei vedea ca se observa o schimbare la mine a mers.
sper ca te-am ajutat funda?
La o luna mama lor le mai da lapte ii intarca pe la 2 luni .
E mic si are inca nevoie de lapte si cand v-a creste mare ii v-a putea da o pastili pentru limbrici.
Pai de la mama lor pot bea lapte dar cumparat sau alt lapte pe care il bem noi nu
Bun si atunci cu ce sa il hraneasca?
Ca doar inca nu incepe sa manance ca e inca micut.
Dar laptele se poate amesteca cu galbenus de ou si cu putin zahar si atunci i-a gustul laptelui ca de la mama lor si nu se fac nici limbrici.
Dar si tu ai avut dreptate cu limbricii dar cand e mic nu ai in cotro si trebuie sa ii dai lapte apoi ii faci un vaccin.
Are vreo luna jumate, nu mai bea de la mama lui deja. Mersi oricum
Multumesc de ajutor cred ca e din cauza ca i-am dat lapte, ca am inceput sa ii dau boabe si nu mai are probleme.
Multumesc de sfaturi. Nu am avut timp pana acuma sa il duc la veterinar(il am de o saptamana si chiar acum am avut examenele) dar ma duc luni cu el. Sper sa isi revina in totalitate.
Da o sa isi revina nu iti face probleme ca nu o sa aiba nimic mai ales daca ii faci un vaccin.
SUCCES!