Felicitari, chiar ai facut o fapta buna! Dupa parerea mea ar trebui sa ii dai de mancare lucruri mai usor de mestecat si digerat. Daca ai un blender poti sa ii faci mancarea cu ajutorul acestuia, daca nu sa pisezi cumva mancarea (sti doar ca pasarile isi hranesc puii dupa ce mesteca ele mancarea). De baut ii poti da apa insa sincer, cred ca daca e foarte mic laptele ar fi mai indicat. Oricum puiul ar trebui sa stea intr-un loc calduros. Incuib poti pune cateva tricouri sau pullovere care sa ii tina de cald si care sa nu permita caldurii sa iasa din cuib. Bafta!
Si pisica trebuia sa manance.
Ma rog, zi-mi si mie ce specie ti se pare ca e. Tine-l undeva la pamant daca nu stie sa zboare ca daca nu-i capabil nici sa dea din aripi si-l pui in cuib s-ar putea sa-si suceasca gatu' incercand sa se dea jos.
In fine. Zi-mi ce specie e si-ti zic cum il poti hrani. Daca e pui mic de vrabie sau ceva asemanator incearca sa prinzi o insecta, piseaza si dai farame. Stiu ca pare scarbos dar natura e scarboasa si el e dragut, deci fa te rog un sacrificiu.
De acum, probleme d-astea posteaza-le la Sanatate sau stiinta si filozofie(ma gasesti si acolo), pe acolo sunt biologii.
Hey. Nu pisica era problema, ca e a mea si e destul de rasfatata. Cred ca e vreun pui de sticlete, nu sunt sigura, dar asa mi se pare. Pot sa spun ca l-am luat de cateva ori in mana si ca a zburat partial cativa centimetri.
Ideea era ca a facut o fapta buna si se duce in rai acum. )
Crezi ca am pus intrebarea la sectia "religie", pentru asa ceva? Initial am vrut sa o pun la sanatate, dar fiind pe telefon cand am facut postarea, m-am trezit cu ea la sectia religie.
Cred ca se hraneste cu insecte deci gaseste insecte piseazo si pune-i sa o manace, da-i si apa, ar trebui sa-i facei un loc calduros
Deci il poti pune in cuib. Cum am spus, piseaza-i niste insecte. Dar nu rame, sunt prea mari si grele pentru el.