anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Hey TPU.Sunteti de acord cu cipul la animale? Pareri PRO si CONTRA va rog.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ok, acum răspunsul: În cip se pune un cod la nimereală și nu se evită nimic, nici 666, nici 69, 96, etc. Ideea e alta, informația de pe chip se poate interpreta în mai mule feluri, zecimal, binar, hexazecimal, deci rămâne pentru tine să concluzionezi dacă mai este relevant. Să nu menționez că la nivel microscopic și suprafețele netede la ochiul liber sunt de fapt aspre, iar denivelările sunt aleatorii, deci s-ar putea din "ghinion", să existe 666-uri microscopice "insripționate" din zgârieturi mici sau altceva pe suprafețe. Totul este relativ la cum interpretăm și de fapt n-are relevanță.

21 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce mah? Cipuri cu 666? Ce fumasi?

| Cinevacatoatalumea a răspuns:

666 Nu se refera la ce crezi tu.

| dvvdvvd a răspuns:

Minciuni nu cred in popi si biblie biblia e rescrisa de ei am auzit

| TibiGeGe a răspuns:

=]]]]] pentru mine biblia e o carte sf ce treaba au oamenii preistorici cu trei cifre si cipuri de care nu avem (noi romanii) bani de asa ceva

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Și unde în Biblie mai exact? De așa ceva n-am auzit.

| Madu a răspuns (pentru suntserios):

Nu,serios.Cauta pe net.Deja a inceput sa se puna in America si inca 2 tari.E plin netul despre asta. Daca scrii si simplu cip la oameni gasesti.

| Madu a răspuns (pentru Cinevacatoatalumea):

Dar la ce se refera?

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Mai frati pe-acasa? Sau la tine s-a adunat toata inteligenta familiei?

| Madu a răspuns (pentru anonim_4396):

Se numesc RFID.Cauta si vei vedea.Are legatura cipul la caini cu ce zic eu? Nu are rost sa intru in detalii ca ar fi prea mult de dezbatut pe tema asta.

| Madu a răspuns (pentru ardnaxur1961):

Eu nu am de ce sa fiu jignita pentru parerea mea.Despre aceasta profetie s-a discutat la biserica.Eu doar am cautat cateva informatii in plus si chiar s-a inceput in unele tari implantarea. Daca tu nu cauti sau nu stii asta nu inseamna ca nu se vorbeste despre asta.Mentionez ca sunt crestin ortodox si nu alta religie.Intreaba-ti preotul daca stie si ai sa vezi ca am dreptate

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Madu):

Am întrebat unde în biblie scrie. Atât. De RFID știu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru Madu):

Pe net sunt multi nebuni liberi care zic ce vor. Pe aia cu 666tot nu am prins-o

Deci ai auzit de asa ceva.

| Madu a răspuns (pentru suntserios):

Poate ca ai si tu dreptate.Cu atatea nebunii nu stii ce sa mai crezi.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Nu vrea ca RFID-ul câinelui să conțină 666 în el.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Madu):

În BIBLIE NU! Mă refeream în BIBLIE!

"Se vorbeste in biblie cum se va face obligatoriu la oameni." Unde în Biblie?

Multumesc de intelegere.

Şi pe toţi, pe cei mici şi pe cei mari, şi pe cei bogaţi şi pe cei săraci, şi pe cei liberi şi pe robi îi face să-şi pună semn pe mâna lor cea dreaptă sau pe frunte, încât nimeni să nu poată cumpăra sau vinde, fără numai cel ce are semnul: numele Fiarei sau numărul numelui Fiarei. – Apocalipsa 13: 16-17 – Biblia Bartolomeu Anania.Asta e versetul.Nu in a noastra.De aici s-a discutat in biserica cum ca in unele carti se vorbeste despre asta si ca in 3 carti se pun deja aceste cipuri

| Madu a răspuns:

Am scris in ce biblie.Am mentionat.Nu am scris ca in a noastra.Ti-am dat citatul de unde s-a inceput discutia.

Multumesc de raspuns.

| Aela a răspuns:

PRObig grina pentru ca este util im caz ca animalutul se pierde si il gaseste altcineva.
CONTRAtonguearerea mea e ca daca ii bagi cip o sa il faci un fel de robotel.
Sper ca te.am ajutat