| Symina a întrebat:

voua va place jocul metin2 ro?(mie nu preabig grin)

Răspuns Câştigător
| Arculet a răspuns:

Era ceva... da nu mai e ce era inainte! Acum e plin de hackeri, de bug-ari si GM-ii sunt niste rautati care te baneaza degeaba! Deci raspunsul e:
nu imi place Metin2,,

19 răspunsuri:
| IgN0rR a răspuns:

Mie jocul metin 2 nu mi se pare cine stie ce.Cand eram mai mic imi placea, dar acum sunt total contra.Primele nivele imi plac in rest o plictiseala totala.Nu mai stii ce sa faci. Cel mai mare nivel care l-am avut pe metin 2 a fost 37.

| Dexter_8386 a răspuns:

Nu suport Metin2.ro. No offence dar e plin de prostii ca sa spun asa, nici sa nu aud de Metin2.ro In primul rand are o grafica de 'Cacao' si gameplay-ul e la pamant parerea mea. Bafta!winking

| aLEX34 a răspuns:

Da nici mie nu imi place iti cere bani de la un nivel si scrie ca e gratis pe scurt sunt de partea ta big grin

| DrugFree a răspuns:

E frumos da nu prea!

| hSh3ad a răspuns:

Imi placea... dar acu s-a dus de tot cu Gm-ii cei praf!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place xtrememt2

| Arculet a răspuns:

Am jucat destul de mlt Mt2 am cateva lucruri de zissickse creste greu
- GM-ii fac niste eventuri de tot KK-tul
-Plin de hackeri
-Nu poti avea incredere in nimeni
-Toata lumea vrea sa te fure
-Creeaza dependenta
-De la lvl 55-60 trebuie crescut in V2, iar asta costa bani:2.62 Euro
CONCLUZIE: METIN2 E UN JOK DE TOT rahat-ul~!

| YESname a răspuns:

Metin2RO e o prostie plina de bug-ari si GM-emi de kkat care iti bareaza cont degeaba si nici nu fac event.e naspa rau.nici nu e privat.are nu stiu cate servere.e o prostie.
parerea mea este:nu imi place deloc

| Laurentiuuu a răspuns:

Daca voi aveti lvl 20-30 Nu inseamna ca e ''naspa'' Metin2ro,gm`ul nu iti da ban degeaba,hackeri nu mai sunt, bug`uri mai rar, Deci eu am lvl 61 si nu e asa de ''urat''winking
Bafta!

| DANI_3659 a răspuns:

E un joc foarte greu dara e frumos, si acum e plin de copii de 5, 6, 7 ani mici si prosti care joaca max pana la lv 30 si se lasa trebuie sa ai creier la jocul asta eu am lv 88 ninja lame corvus si joc de 2 ani juma deci esti bazat... bft

| KissYourLips a răspuns:

Mt2ro e cel mai najpa eu ma joc Guabina, GX si altele va recomand si voua acestea sunt metinuri cresti rapid

| TupacAlive a răspuns:

Dau fishbot metin2ro pe un cont de metin2united 90+ sau dau si pe iteme pe metin2united...
Id messenger: hip.hopper2010

| roxana55 a răspuns:

Metin2 ro nu este delo un joc urat.Si GM nu da ban degeaba asa ca nu va mai plangeti.

| PinkZumm a răspuns:

E foarte frumos jocul mie imi place foarte mult.Sigur nu va place metin2 ro pentru ca nu ati apucat niciodata sa treceti de lvl 30laughing

| Arculet a răspuns:

Laurentiu...unde nu vezi tu hackeri?laughing si sa stii ca eu am facut si 80 pe RO si mi l-a banattongue

| emlvintila a răspuns:

Http://cadourimetin2-ro.yolasite.com/

Iei aici iteme cate vrei. Mie mi-a mers;)

| Alexa412 a răspuns:

Mia placut odata cand:-Nu erau hackeri
-Acu Gm-ii te baneaza degeaba etc!+Creaza dependenta eu am jucat metin 2 4 Ani De Zile! Deci raspunsul meu da si nu.

| Alexa412 a răspuns (pentru DANI_3659):

Eu am inceput cand aveam 7 ani si am avut lvl 67...

Răspuns utilizator avertizat