In locul tau mi-as lua un Chihuahu, fiindca animalele mici sunt mai usor de ingrijit si poti sa dormi cu ele poti sa faci orice cu ele!
Sunt doua rase ASA de diferite. Eu as alge Beagle, mi se pare frumosi, sociabili, activi. Chihuahua sunt prea mici si agresivi imo.
Mie imi place mai mult beagle... chihuahua e cam uratel... parerea mea si beagle-ul poate fi folosit si ca un caine de vanatoare, e un caine cu nasul foarte sensibil, detecteaza aproape orice miros cat de mic
Dintre aceste 2 rase as alege Beagle. Alta optiune pentru tine : Bichonul! E asa de dragut, o sa-mi iau si eu unul! Bichonul e numit de unii ''Cainele secolului 21. ''Sunt destepti si daca ar fi sa aleg intre Beagle, Chihuahua si Bichon as alege Bichonul, daca stai la apartament iti recomand Bichon Maltez - care nu e catel de curte, Bichonul Frise - doar daca ai timp sa il peri, pentru ca parul ii creste repede, Bichon Havanez - daca stai intr-o curte destul de spatioasa pentru ca e o rasa activa, Bichon Bolognez - e cel mai usor de intretinut dintre rasele de bichoni, eu Bichon Bolognez voi avea
Sper ca te-am ajutat, app si la nume daca nu te-ai gandit : fata : Maia, Amy, Vixy, Bella, Bell, Bya, Betty, Jenny... baieti : Max, Bobby, Bobo, Toto, Aky, Rex, Azor
As alege beagle, normal! sunt foarte frumosi in schimb chihuahua sunt ca doi sobolani fara par...chihuahua nu se poate numi caine! APROPO tu ce ma sfatuiesti golden retriever sau labrador retriever?
Mi-am luat dinainte sa raspunzi oricum mersi de raspuns, mi-am luat chihuahua pana la urma :X o zi buna!