| amdr001 a întrebat:

Hey! voi ce ati alege? Chihuahua cu par scurt sau Beagle? si de ce?
imi voi lua in viitor un catel si vreau sa ma orientez spre o anumita rasa... si astea 2 imi plac cel mai mult!
Multumesc!
va rog, nu imi recomandati alte rase! doar raspundeti la intrebare!

Răspuns Câştigător
| GermanDianaAlexandra a răspuns:

In locul tau mi-as lua un Chihuahu, fiindca animalele mici sunt mai usor de ingrijit si poti sa dormi cu ele poti sa faci orice cu ele!

7 răspunsuri:
| Ana235 a răspuns:

Sunt doua rase ASA de diferite. Eu as alge Beagle, mi se pare frumosi, sociabili, activi. Chihuahua sunt prea mici si agresivi imo.

| deliapisicutza a răspuns:

Mie imi place mai mult beagle... chihuahua e cam uratel... parerea mea si beagle-ul poate fi folosit si ca un caine de vanatoare, e un caine cu nasul foarte sensibil, detecteaza aproape orice miros cat de mic

| 96SeB96 a răspuns:

Daca ar fi sa aleg dintre aceste 2 rase as alege BEAGLE 100%.

| Achet4322 a răspuns:

Dintre aceste 2 rase as alege Beagle. Alta optiune pentru tine : Bichonul! E asa de dragut, o sa-mi iau si eu unul! Bichonul e numit de unii ''Cainele secolului 21. ''Sunt destepti si daca ar fi sa aleg intre Beagle, Chihuahua si Bichon as alege Bichonul, daca stai la apartament iti recomand Bichon Maltez - care nu e catel de curte, Bichonul Frise - doar daca ai timp sa il peri, pentru ca parul ii creste repede, Bichon Havanez - daca stai intr-o curte destul de spatioasa pentru ca e o rasa activa, Bichon Bolognez - e cel mai usor de intretinut dintre rasele de bichoni, eu Bichon Bolognez voi avea happy
Sper ca te-am ajutat, app si la nume daca nu te-ai gandit : fata : Maia, Amy, Vixy, Bella, Bell, Bya, Betty, Jenny... baieti : Max, Bobby, Bobo, Toto, Aky, Rex, Azor happy

| adicutza1 a răspuns:

As alege beagle, normal! sunt foarte frumosi in schimb chihuahua sunt ca doi sobolani fara par...chihuahua nu se poate numi caine! APROPO tu ce ma sfatuiesti golden retriever sau labrador retriever?

| TurcoaicaTa a răspuns:

Beagle :X:X Caini astia chihuahua cred ca mor de frig iarnalaughing

| amdr001 explică (pentru GermanDianaAlexandra):

Mi-am luat dinainte sa raspunzi laughing oricum mersi de raspuns, mi-am luat chihuahua pana la urma :X o zi buna!