| Patty99 a întrebat:

Hi! Mi.am cumparat 2 pesti si un acvariu si le.am luat si mancare ce sfaturi imi dati? ce sa le mai cumpar? de cand i-am cumparat sunt ff agitatistraight face ce sa fac sa ii pun la lumina? n-am idei plz help... funda...

Răspuns Câştigător
| ღdeeღ a răspuns:

Cel mai important este sa nu le dai prea multa mancare! in rest ai grija sa: nu fie apa prea rece. eu iti recomand plante decorative reale, nu cele din plastic(eu am avut din plastic si mi-au murit pestii deoarece s-au zgariat in planta si li s-a rupt aripioara!) pestii sunt acum agitati deoarece au ajuns intr-un mediu nou, nu conosc ce in jur, dar stai linistita ca se vor calma odata ce isi dau seama ca nu mai sunt acasawinking. nu ii pune la lumina, cred ca i-ar afecta. lasa-i undeva unde au lumina dar nu lumina directa (sub o lampa de ex, pentru ca nu stii daca le prinde bine caldura directawinking
sper ca te-am ajutat! :* funda?
PS: ce pesti ai?

3 răspunsuri:
| DayaneSan a răspuns:

Pai, vine iarna si se raceste, tinei in camera ca mie mi.a murit unu de frig crying
Dale mancare dimineata si pe la 4, dar nu le da mult. Sunt agitati pentru ca sunt in alt acvariu si nu isi dau seama ce se intampla, se vor acomoda ei oh go on
Nu ii pune la lumina, adica, sa nu bata lumina soarelui direct in ei, dar nu ii tine in debara la intuneric, la lumina normala, cand mananca sa aiba mai multa lumina ca sa o vada
Apa trebuie schimbata cam pe la o luna...
Si mai cumpara niste pestisori...ca sa se joace, la mine se joaca la geam ca se reflecta imaginea lor acolo si se pupa cu geamul laughing (asta de singuratate, ia 2 din aceeasi specie, femela si mascul)
Ai grija ca masa pe care ii tii, sau mobia, cand pui ceva pe ea sa nu pui brutal ca ei simt orice miscare, mie mi.o sarit unu (ca le.am lasat si capacul deschis) ca am aruncat ceva pe mobila.
Cam atat succes :*

| Patty99 explică (pentru ღdeeღ):

Scalar...1 fata si 1 baiat...:X

| Patty99 explică (pentru DayaneSan):

Mss:* scuze dar nu pot da 2 fundishe insa te votez:X