Câinii aceștia de rasă nu pot fi ținuți în casă până când ei îmbătrânesc și mor. Au o personalitate puternică și ei trebuiesc omorâți; împușcați sau eutanasiați după lege.
Păi este mai importantă viața unui câine sau a unui om? Siguranța unui câine sau a unui om? Animalele nu au rațiune, nu au logică; ele pot fi dresate, dar nu pot fi educate pentru că nu au rațiune. Chiar dacă câinii nu au fost îngăduiți pentru consum, asta nu înseamnă că nu pot fi omorâți.
Dacă gândim că animalul este prietenul omului, că are blana fluffy, că este gingaș și drăgălaș și cum ar mai fi -daca există lucruri în detrimentul omului la aceste animale, atunci ele nu mai trebuie să trăiască. Dumnezeu nu interzice uciderea lor când vine vorba despre siguranța oamenilor.
Discută cu ai tăi și luați măsura repede. Când animalul a devenit stăpânul omului, atunci să știi că lucrurile sunt grave și nu trebuiesc lăsate așa, chiar și cu riscul de a te certa groaznic cu ai tăi. Cine iubește mai mult animalele decât oamenii, acel om nu trebuie să trăiască în mijlocul societății, ci împreună cu animalele în pădure.
Mulțumesc de răspuns! Tin sa menționez un lucru care nu cred ca s-a înțeles( poate daca vor sa raspunda si alti useri e folositor pentru ei): el sta la curte si nu este de rasa, ci un maidanez si l am comparat cu un golden ca sa vi l puteti imagina. De cele mai multe ori pe an( aproximativ 11 luni) el sta legat, doar cand vin eu cu familia ii dam drumul
Este un caine rau. Asa devine un caine cand sta legat si chinuit.
Ce i s-a oferit aia ofera.
Un suflet amarat de caine.
Doamne ajută ❤️
Ane758 întreabă: