Pai le zici ca vei fi cuminte si vei avea grija de el va dormi in camera ta vei curata dupa ell ii cumperi din bani tai de buzunar mancare si tot ce ii trebuie si ca e un catel mic nu va face deranj prin casa. Incearca sa vorbesti cu tatal tau tati sunt mai usor de convins. Ajuta sa ii areti si ceva imagini cu rasa de catel care o vrei si poate ceva vidouri amuzante.
Ps: eu asa am facut si mi-a luat 6 papagali si o voliera mare )
Nu ar trebui sa te super sau sa te stresezispune-le ca vrei un catel si poate iti vor lua.De obicei parinti nu stiu mereu ce isi doresc copii lor de aceea trebuie sa le spui. Sper ca ti-am fost de ajutor!
Daca parintii tai nu vor sa-ti ia nu ai ce face pentru ca tu, deocamdata, traiesti in casa lor.Cand o sa te muti la tine acasa poti sa iti cumperi cate animale vrei.
Pai si daca imi iau atunci vor fi de acord cand il vor vedea?!
Ia in fiecare zi cate o javra din aia puricoasa si du-o acasa si apoi fa urat cand o dau parintii tai afara.
Le spui ca nu poti sa te abtii sa nu aduci acasa cate un caine fie el si maidanez daca nu iti ia unu' frumos de rasa. Mai faci si o fata trista.
Evil but genius
SI daca mama ta nu e de acord si tatal tau da > va duceti luati un catel fara sa stie mata ta si cand il va vedea va face ta toti draci si ii va trece. Eu asa am facut si dupa ce a urlat si a zis ca ea nu ii tine in casa a inceput sa se joace cu ei acum ii plac
Pe parcursul vieții, ai să ai foarte multe motive întemeiate ca să disperi, iar ăsta, nu este unul din ele : )
Este un moft.
Când îți trece supărarea, gândește-te să citești în continuare.
Pentru un animăluț, trebuie câteva chestii: BANI și SPAȚIU.
Dacă tu vrei să chinui un animal într-un apartament, este un punct de vedere, dar dacă vrei să lași un animal acolo unde îl e locul, adică în libertate, este un alt punct de vedere.
Părinții tăi muncesc ca să te îngrijească, să te educe, să te spele, să te îmbrace, să poți să mergi la școală, să ai ce să mănânci, să ai eventual și niște jucării și cel mai important, ca să ai unde dormi.
Pentru toate aceste lucruri pe care părinții tăi le fac, este nevoie de niște foarte mulți bani.
Iar salariile lor, nu sunt suficiente pentru câte mofturi poate să aibă (sau chiar are) copilul lor.
Și atunci, ce se întâmplă?
Toată lumea se supără pe toată lumea, dar vina nu prea aparține nimănui.
Deci tu trebuie să fii calmă și să ai răbdare, să te gândești la ce poți să faci tu pentru părinții tăi, ca ei, eventual, să își schimbe părerea, cu privire la cumpărarea unui cățel, care să le facă fiica fericită.
Ai putea să ai grijă cu școala, mai mult decât ai avut până acum. Ai putea să încerci să vezi la ce materii ai probleme și să ți le rezolvi. Singură.
Ai putea să înveți mai bine, să citești și acasă, nu doar la școală, să îți faci temele conștiincios, fără să spui din zece în zece minute că nu înțelegi nimic. Așa, părinții tăi se vor mai gândi. Dar asta nu înseamnă că îți vor lua.
Asta înseamnă doar că se vor mai gândi. Dar tu va trebui să muncești și mai tare, motiv pentru care, în continuare, ai putea să faci următoarele lucruri (în afară de școală și învățat singură):
- să îți ajuți mama la bucătărie sau unde are nevoie de tine
- să te duci la piață sau unde te trimite, fără prea multe mofturi
- ai putea să îți faci patul singură și să îți speli vasul tău după ce mănânci.
- ai putea să stai mai puțin pe afară
- ai putea să vorbești mai puțin la telefon
Sunt niște chestii de bun simț și într-o familie normală, toată lumea ajută pe toată lumea. Nu copilul stă și se uită și cere câine, că dacă nu, face scandal.
Apoi, trebuie să vorbești frumos cu ei și să îi asculți. În general, părinții nu vor răul copilului. Iar dacă părinții tăi te iubesc foarte mult, în timp, îți vor lua și cățel.
Iar când îți vor lua cățel, va trebui să ai foarte mare grijă de el. Să îl speli, să îl plimbi, să strângi rahatul după el și să îl dresezi. Și s-ar putea ca părinții tăi să nu aibă timp și pentru animăluțul tău. Nu va trebui să te superi, ci va trebui să îți spui că dacă ai vrut câine, ai primit câine.
Cu alte cuvinte, tu va trebui să ai grijă de el, nu părinții tăi.
Dacă e doar un moft de sezon și părinții tăi îți vor cumpăra animăluțul și tu îl vei ignora după o perioadă, s-ar putea ca părinții tăi să se supere și situația să fie un pic mai nasolă decât în momentul de față.
Deciziile îți aparțin. Singurul sfat pe care îl am pentru tine, este să te gândești bine la tot ce ți-am scris eu aici și să vezi ce poți să faci și ce poți să nu faci. Mult succes. Și ai răbdare. Învață să ai răbdare.
Fără să fii încăpățânată și răutăcioasă cu ei. : )
Te inteleg perfect, si nu conteaza daca ii rogi sau nu.eu cu rugamintea am stat 3 ani.Iar la o vreme am stat suparata, nu prea mincam, ma uitam pe net numai la catelusi.SI parintii au zis ca sufar prea tare si mi-au cumparat... Sper sa-ti functioneze aceasta metoda FUnda?
anonim_4396 întreabă: