| Cap0ne a întrebat:

Imi poate explica cineva cum se face trucul ca pui esarfa sau batista in mana si o faci sa dispara?
daca se poate un video daca nu si asa.happy
Funda.

12 răspunsuri:
| Cap0ne explică (pentru Alleksaandra):

Eu am cerut un tutorial adica CUM SE FACE happy.

| Cap0ne explică (pentru Alleksaandra):

Eu am cerut un tutorial adica CUM SE FACE happy.

| motherfucker a răspuns (pentru Alleksaandra):

Alexandrapopa vezi ca voia altceva. A intrebat cum se face... in video ala care l-ai dat tu nu iti arata cum se face.

| Alleksaandra a răspuns:

Gasiti voi ceva mai bun...happy

| kristy10 a răspuns:

Ba da mai lasane mars de aici cu intrebarea ta, crezi ca noi stim/?

| Cap0ne explică (pentru kristy10):

Cocalare,pentru ce p**m scrii daca nu stii? sa pari "$m3kH3r"? uitate ce avatar de cocalari ai si apoi tasteaza cu minewinking Peace.

| kristy10 a răspuns:

Mars in *** eu macar am o poza da uh? tie rusine de fata ta pisamas pe tine

| Cap0ne explică (pentru kristy10):

"$m3K3r3" mars pe messenger ca TPU nu`i chatwinking. toti sunteti tari in fata PC`--ului. Cand o sa ai varsta mea mai vorbimwinking imi poti zice tata ma cretinule.

| kristy10 a răspuns (pentru Cap0ne):

Degeaba ai varsta care zici ca o ai esti un terminat

| XAlexzxX a răspuns:

Acest truc magic necesita pregatire exista buzunare ascunse in mana dupa culoarea si forma pielii omului este destul de complicat nu stiu de unde poti procura aceste buzunare speciale micute. Daca stiti voi alta metoda sa imi spuneti si mie

| mentalism a răspuns:

Sall. Trucul urmator il foloseam sa imi uimesc colegii de scoala. Ce iti trebuie:un elastic rezistent(sau unul de birou), un tub cilindric ( cum ar fi o sticluta de plastic mica cu gatul taiat, o batista, servetel, sau orice altceva ce incape in tub si sta stabil acolo si o agrafa cu ac.
Ce trebuie sa faci: iei tubul(vezi ca diametul bazei sa fie egal cu diametrul partii taiate) si ii faci o gaora in centrul bazei. Apoi introduci un capat al elasticului prin gaura si ii faci un nod ca sa nu mai iasa innapoi. Iei agrafa si legi elasticul de ea apoi prinzi intreg ansamblu de haina pe care o porti in momentul trucului, la spate. Acum trebuie sa iei pe tine de preferabil un sacou sau o haina cu maineci lungi si care sa fie deschisa la fermoar sau nasturi. Vezi ca tubul cu elastic sa nu iasa in cadere pe sub partea de jos a hainei. Acum poate incepe showul : iei o batista(poti cere de la public) si tinand tubul in mana astfel incat sa nu se observe indesi acolo batista si spunand o formula magica sufli peste mana si te apleci putin dand drumul tubului care va fi tras in acea secunda la tine sub haina.