| Butterfly02 a întrebat:

In fiecare zi ii dau de mancare cainelui meu. Nu da semne de agresivitate si ne intelegem bine, dar azi cand m-am apropiat de el a incercat sa ma muste si maraia la mine. Aveti idee de ce? sad

Răspuns Câştigător
| Mari34512345678910 a răspuns:

Daca a avut mancare la el e normal ca atunci cand i dai sa manance el considera ca mancarea pe care i-ai dat-o e a lui si din aceasta cauza cred ca a inceput sa mrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr! Ham! MA intelegi? Dar vezi sa nu cumva sa il harai(sa il deranjezi cand mananca)ca dupa aceea el o sa isi dea seama ca i esti ca un fel de dusman si nu o sa te mai iubeasca.Asa am facut si eu cu un caine de al meu pe nume PICHI si nu ma mai iubit sad, dar acum totusi imi pare rau dupa el ca nu mai e o dispaurut dintr-o data, cred sigur ca o fost la mandre si acolo poate l-o fi omorat niste caini mai mari decat el.Era un catelus de statura mica.Eram in vacanta de vara la bunici si acolo s-a intamplat toate astea.Mai bine statea in legatoare dar de fiecare data cand era legat tot sarea si facea din maini cumva ca si cum ar fi vrut sa ma imploare sa il dezleg.I era ciuda ca toate animalele din jurul lui erau libere si el nu, tot se tipa din lant dupa gaini.Dar asta e nu mai am ce sa fac, l-am dezlegat si nu a mai fost.Nu stiu ce la apucat! Daca te-a impresionat mica mea poveste cu acest catel, imi dai funda? Si asa nu am nici una! Sper sa iti fie util sfatul meu! Sa ai grija de el!

8 răspunsuri:
| Munteanu_Cristian_1975 a răspuns:

1. daca avea o jucarie sau un os in preajma a crezut ca vrei sa il iei si e normal.
2. i-ai dat de mancare si ai revenit la el cand manca.
Depinde de rasa, de personalitate, de modul in care interactionezi cu el.

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pai daca manca e normal. E caine. Nu ii place sa te atingi de mancarea lui.

| NoFeelings a răspuns:

E teritorail, tine foarte mult la teritoriul lui.
Plus ca e un nepot al lupilor, asa ca are instinctul puternic sa nu imparta nimic cu nimeni

| OnuOnulică a răspuns:

Probabil vremea l-a afectat sau pur și simplu a avut o zi mai nasoală.

| Butterfly02 explică (pentru Mari34512345678910):

Multumesc mult pentru sfat! :*
Si imi pare rau de catelusul tau :'(

| NoFeelings a răspuns:

Mai este rau catelul cu tine?

| Butterfly02 explică (pentru NoFeelings):

Nu stiu...imi este putin frica sa ma mai duc la el. o sa incerc in zilele urmatoare happy :/

| Butterfly02 explică:

Cainele nu mai este rau cu mine de mult timp. Nici cand ii ating mancarea. Nu stiu e a avut atunci, dar acum e ok.hee hee