Cel mai bine ar fi sa o taiati voi acasa, dar eu una sunt de parere ca trebuie dusa regulat la veterinar sa ii taie unghiutele, pentru ca ei stiu cel mai bine lungimea. Si daca nu se vaita cand merge sau nu schiopateaza, inseamna ca nu o doare. Cel mai bine ar fi sa o taiati sau sa o duceti la veterinar sa o taie ei. Bafta :*
Poti rezolva taind unghia respesctiva. Aceeasi problema am avut si eu cu catelusa mea pechinez, i-am taiat ungiile, ca are la ambele picioare din spate cate o unghie de aia, iar o data am fost la vet sa i-o taie si mi-a spus ca acele unghii nu-i sunt de ajutor si se pot scoate, dar doar la un cabinet veterinar.
Hei nu te ingrijora gandeste pozitiv si plus la veterinar nu trebuie sa te duci neaparat poti sa il suni pe doctor sa ii explici sau daca are mail ii trimiti cateva poze dar nu fa nimic pana nu la-i contactat pe doctor si nu mai fi asa stresat pentru ca influentezi catelusul adica nu e ceva foarte grav bunica mea a avut un foxterier si niciodata nu i-a taiat unghiile