Cainele da din coada atunci cand este vesel, exprimandu-si astfel bucuria! Sunt si caini carora le-a fost taiata coada, dar mi se pare ca arata mai urat decat ceilalti. Pisicile si ele isi arata afectiunea fata de stapan incovrigandu-si coada pe piciorul omului uneori. Sper ca te-am lamurit! Funda?
Pe pisica o ajuta foarte mult coada:echilibru(pisicile cad in picioare.De ce? de asta ca au coada )
Atat cainele cat si pisica isi folosesc coada pentru a-si exprima starea de spirit, bucuria, sau e un semn ca vor sa se joace. Coada pisicii joaca un rol vital in pastrarea echilibrului.
Cainii, cu ajutorul cozii, ne arata ca sunt fericiti
pe pisici nu stiu cum le ajuta!
Fetiţaa144, treci la loc, ai nota 2 pentru azi! Pisicile au nevoie de coadă pentru echilibru, pentru a vâna şi pentru a-şi educa puii.
Pisicile nu-şi manifestă afecţiunea faţă de stăpân dând din coadă, ci în felul acesta îl avertizează când i-a ajuns mângâiatul.
Când e fericită şi vrea să investigheze un teritoriu, e cu coada pe sus, dreaptă şi cu năsucul pe jos. Când îşi vede stăpânul preferat, miorlăie de fericire şi se freacă de el cu obrajii, însemnându-l în felul acesta.
Cainele da din coada exprimandusi afectiunea fata de o persona care o cunoaste, bucurie, joaca, La pisica coada o foloseste pentru echilibru, pisica are multe feluri prin care isi arata afectiunea, frecatul botului de stapan, etc.dar iti arata foarte bine ca te cunoaste si te iubeste atunci cand se uita la tine si strange din ochi, inchide si deschide ochii la tine, face asta mai ales cu persoana din casa care a aleso ca stapan al ei. Coada nu are rol in acest in asi exprima afectiunea...doar cand e nervoasa sau plictisita de alintaturi va misca puternic din coada intelegandu-se ca nu are chef.
Pisicile cad in picioare nu pentru ca au coada, coada le foloseste pentru asi schimba pozitia in aer, dar cum stiu ele ca sunt rotite in aer si in ce parte e solul? ei bine au niste "senzori" in urcehe care le transmite exact pozitia care o au fata de locul unde va ateriza, aici intervine coada pentru a se mobiliza. Ca exemplu:Ai fost lovit de un val de apa atat de tare incat sa nu iti dai seama in ce parte trebuie sa inoti sa iesi la suprafata? asta din cauza ca noi nu avem acei "senzori" P.S. nu se numesc senzori dar nu imi mai aduc aminte