| sonia_6457 a întrebat:

La ce varsta pot sa-mi scot Bichonii Havanezi prin parc? Si cand ii pot da afara in curte? acum au 6 saptamani si sunt foartee jucausi puppy dog eyes?

Răspuns Câştigător
| wpqr1 a răspuns:

Buna! Bichonul poate fii scos odata ce incepe sa manance mancare solida. Presupun ca deja a crescut destul de mare. Cu scosul afara nu prea ar fi bine sa il lasi acolo. Bichonul este animal de companie..trebuie sa stea in casa. Oricum, in parc du-te linistita dar ai mare grija de el! Sper ca te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| sonia_6457 explică (pentru wpqr1):

Da, multumesc mananca mancare solida de cand i-am luat pe la 4 saptamani si mananca chiar foartee mult laughing dar Bichonii Havanezi sunt cea mai rezistenta rasa de bichon si rezista afara numai iarna sa aiba un adapost. am auzit ceva ca dupa 3 vaccinuri pot sai scot? Dar maine ma duc sa il fac pe primul iar pe la 2 luni jjumate pot sa ii iau cu mine in parc la plimbare?

| wpqr1 a răspuns (pentru sonia_6457):

Da, este corect ce ai spus. Dar eu doar te-am avertizat ca bichonilor le place sa fie atasati foarte mult de stapan. Eu am un bichon, si doarme numai cu mine in pat. Daca o sa il scoti afara..nu o sa fie asa legat de tine.

| sonia_6457 explică (pentru wpqr1):

Bichonii iubesc copii si am doar 14 ani big grin ok multumesc oricum :*