| bybycwtsa a întrebat:

Le pot face baie porcusorilor de guineea? daca da, am voie sa folosesc geluri de dus sau ceva? thinking

Răspuns Câştigător
| Axel12 a răspuns:

Da, e recomandat sa le faci baie in apa calduta si sa folosesti sampon de animale, nu de oameni, deoarece contin substante la care ei sunt alergici

4 răspunsuri:
| ikram a răspuns:

Eu le-am facut baie alor mei (nu mai am acum), un doctor veterinar mi-a spus ca pot folosi sampon de bebelus, altul mi-a zis ca nu e bine ca nu au acelasi PH cu al nostru. I-am spalat cu sampon pentru babelusi si nau avut nimic, dar mai bine nu incerca. Spala-i numai cu apa si ai grija sa fie doar calduta si sa nu le dai in ochi.

| ☻☆Diana☆☻ a răspuns:

Eu am un purcelus de 1 an si o luna...Destul de obraznic.laughing
Vezi ca unii nu prea iubesc apa, nici al meu nu-i mare fan dar s-a obisnuit pentru ca-l spal in fiecare sambatatongue
Prima oara il spalam cu geluri de dus, dar a inceput sa-i cada parul foarte rau, asa ca il spal numai cu apa, si va mirosi la fel de frumos, pentru ca ei au mirosul lor naturalwinking daca nu-i speli, pot avea boli de piele, asa a patit o verisoara de-a mea (destul de cascata, dupa cum se vedehee hee)
Sper ca te-am ajutat, e alegerea ta daca vei tine cont de sfatul meu sau nu, tu stii cel mai bine ce e bun si ce nu pentru purcelusul tauhappy
Sa-ti traiasca!kiss

| BeYoU a răspuns:

Http://www.gemon.ro/ingrijirea.htm (sper sa te ajute) ast fundita :*

| PuF_8706 a răspuns:

Da. de vreo 2-3 ori pe an. si poti folosi johnson's baby.