Pai nu stiu.Dar dc bulldig englez? nu-i prea...ok in fin parerea ta.cred ca dupa aspect :
F:
Cora
Sara
Sophie
M:
Ody
Cooky
Bobby
Adica stiu cum e cand nu gasesti nu fiindca mi-a fatat catelusa 4 pui si bine ca au 2 saptamani ca le dau nume in fiecare zi.
Missy,Lady,Lolita pentru fetite.Sandokan,Naiky,Brutus,Zico sau Bruno pentru baieti. Orice ar fi sa te bucuri de el sau ea.Sunt extraordinari.Si eu am avut unul.Pe Naiky dar a murit.Voi plange totdeauna dupa el.Acum o am pe Missy. Cea din poza.Ham,ham!
Buna!
POti inventa chiar tu daca nu vrei sa fie de pe net sau ce au toti cainii!
Sau poti pune numele dupa o trupa de muzica favorita.
Uite ce am putut inventa eu:
- finn
-benlo
-stradiv
-buldi
-benny
-terron
-pilko
-strabo
-lon
-wind
-waiki
-glaser
Sper ca te-am ajutat.
Funda?
Buna Butterfly! Ce nu ti-e clar? Daca te uiti mai bine la poza o sa vezi ca e un catel.E de fapt catelusa mea pe care o cheama Missy.Are parul prins in fundita.E rasa Shit-tzu.Cauta pe net si o sa vezi cat sunt de frumosi.Asi vrea sa-ti mai spun ca nu mi-a placut cum te-ai exprimat cu /Aia/. Sorry!
Scz dar nu-mi dadeam seama e prea motata cateaua daca ai poze mai clare...am vazut caini shih-tzu.
F: Leyla,Lordina,Puenty,Destiny,Hope,Maya,willy,Emma,emily,Yuko,Bella, Zira,Blacky,Lady,Beverly,Denna,Afrodita,Beauty,China(chaina se pronunta, ciaina),Alessa,Vitta,Sore,Sara,Sofy,Izza,Mariah,Anabelle,Lucia,Dyna,Flora,Miss,Daisy,Tyna,Queen,Ryna,Ina,Olive,Gloria,June,Kandy (Candy),Zyna,Xonia,Victoria,Nessy,Mya.
M:
Ander,Quest,Walter,Rocky,Tose,Yonnu,Ula,Iaso,Ozy,Poly,Socky,Doner,Frause,Glorium,Honey,Jupiter,Koryn,Lalo,Zuma,Xender,Cookie,Biscuit, Vonne, Ares(cainele meu), Nookie, Black, Mo.
Funda?
Ane758 întreabă: