anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Lovely TPU,
De curand m-am hotarat sa-mi iau un bulldog englez. Dar inainte de achizitionarea lui, vreau sa fiu sigura de cum il voi numi. Asa ca am nevoie de voi: ofer fundita celui care-mi spune cele mai frumoase nume de caine. (F/M nu conteaza)

Răspuns Câştigător
| Butterfly2012 a răspuns:

Pai nu stiu.Dar dc bulldig englez? nu-i prea...ok in fin parerea ta.cred ca dupa aspect :
F:
Cora
Sara
Sophie

M:
Ody
Cooky
Bobby

Adica stiu cum e cand nu gasesti nu fiindca mi-a fatat catelusa 4 pui si bine ca au 2 saptamani ca le dau nume in fiecare zi.laughing

8 răspunsuri:
| AlbaAura a răspuns:

Missy,Lady,Lolita pentru fetite.Sandokan,Naiky,Brutus,Zico sau Bruno pentru baieti. Orice ar fi sa te bucuri de el sau ea.Sunt extraordinari.Si eu am avut unul.Pe Naiky dar a murit.Voi plange totdeauna dupa el.Acum o am pe Missy. Cea din poza.Ham,ham!

| AndraaP a răspuns:

F: choco
Qti
Charlie

M: Nero

Frodo

Otto

Ollie

sau Bruno happy

| Alex10Rujan a răspuns:

Buna!
POti inventa chiar tu daca nu vrei sa fie de pe net sau ce au toti cainii!
Sau poti pune numele dupa o trupa de muzica favorita.
Uite ce am putut inventa eu:
- finn
-benlo
-stradiv
-buldi
-benny
-terron
-pilko
-strabo
-lon
-wind
-waiki
-glaser

Sper ca te-am ajutat.
Funda?

| ByancaSonya1992 a răspuns:

F: Leyla,Lordina,Puenty,Destiny,Hope,Maya,willy,Emma,emily,Yuko,Bella, Zira,Blacky,Lady,Beverly,Denna,Afrodita,Beauty,China(chaina se pronunta, ciaina),Alessa,Vitta,Sore,Sara,Sofy,Izza,Mariah,Anabelle,Lucia,Dyna,Flora,Miss,Daisy,Tyna,Queen,Ryna,Ina,Olive,Gloria,June,Kandy (Candy),Zyna,Xonia,Victoria,Nessy,Mya.
M:
Ander,Quest,Walter,Rocky,Tose,Yonnu,Ula,Iaso,Ozy,Poly,Socky,Doner,Frause,Glorium,Honey,Jupiter,Koryn,Lalo,Zuma,Xender,Cookie,Biscuit, Vonne, Ares(cainele meu), Nookie, Black, Mo.
Funda?

| Reeka a răspuns (pentru AlbaAura):

Mc mult pentru efort, Aura! Si sa te bucuri cat mai mult de pufoasa Missy! Pentru toti cei care mi-au raspuns:toate numele mentionate de voi sunt dragute, dar din pacate nu pot da decat o fundita.Iar castigatorul/a este Butterfly. Va multumesc mult!

| Butterfly2012 a răspuns:

Acum vorbrsc serios Aura ce-i aia din poza?thinking

| AlbaAura a răspuns (pentru Butterfly2012):

Buna Butterfly! Ce nu ti-e clar? Daca te uiti mai bine la poza o sa vezi ca e un catel.E de fapt catelusa mea pe care o cheama Missy.Are parul prins in fundita.E rasa Shit-tzu.Cauta pe net si o sa vezi cat sunt de frumosi.Asi vrea sa-ti mai spun ca nu mi-a placut cum te-ai exprimat cu /Aia/. Sorry!

| Butterfly2012 a răspuns (pentru AlbaAura):

Scz dar nu-mi dadeam seama e prea motata cateaua daca ai poze mai clare...am vazut caini shih-tzu.