| AlexaGabriela a întrebat:

Ma poate ajuta cineva? Are cineva sau cunoasteti pe cineva care are un catelus mic, ciobanesc german (lup) spre adoptie? Va rog mult! Locuiesc la curte, am conditii sa il cresc. Mai am o lupoaica, dar este cam batranica, si nu cred ca va mai fii prea mult. Sunt din judetul Tulcea. Va multumesc!
P. S: Nu doresc mistocari!

Răspuns Câştigător
Răspuns utilizator avertizat
11 răspunsuri:
| AlexaGabriela explică (pentru Effyyyy):

In tulcea.
Si sper sa nu fie o gluma.
Vorbeam foarte serios.

| MeimeiPinguinu a răspuns:

Ceau
Draga dar tu esti chiar nesimtita, nu ti-e rusine sa vrei un caine de rasa pe gratis?
Daca ai conditii sa-l cresti trebuie sa ai si bani sa-l cumperi!
Mergi la munca sau strange bani daca vrei unul!

| AlexaGabriela explică (pentru MeimeiPinguinu):

Spuneti tie!

Sti ce iti cam permiti! Draga dar tu esti chiar nesimtita!
Mai susti si libertatea! Veziti de treba ta da!

>:p >:p

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru AlexaGabriela):

Pai e chiar rusinos sa vrei un caine de rasa pura, un metis nu e bun?

Sub nici o forma nu mi se pare a fi rusinos. Inseamna ca nu faci parte dintre persoanele crescatoare si iubitoare de animale, sau pur si simplu le tratezi ca pe o afacere. Hai sa te lamuresc! Sa iti spun de ce vreau la adoptie. Si catelusa mea a fatat de 2 ori cu ani in urma cand era tanara si in puteri. De fiecare data a facut 8 catei. Tot de fiecare data i-am oferit pe gratis persoanelor doritoare. Am avut doar conditia ca sa locuiasca la curte. Un ciobanesc german nu este un prichindel de... bishon. Nu zic ca un lup nu poate sta si intr-un apartament, dar totusi nu este chiar usor. Asa ca si eu acum la randul meu, caut persoane care poate au acelasi suflet ca mine. Poate o sa ma intrebi de ce nu mi-am oprit eu un pui. Foarte simplu. La timpul respectiv, nu era necesar. Acum lupoica a imbatranit si in curand nu va mai fi, deci nu se pune problema sa mai faca cumva pui. Si crede-ma ca toti puii care i-a avut, au fost de rasa si absolut superbi.
Poate acum intelegi problema si iti vezi de treaba ta, fara sa mai lasi comentarii... ''acide'' persoanelor si cazurilor pe care nu le cunosti.

Dau si funda. Nu este o problema. Te rog doar sa nu fie o gluma. Chiar sunt interesata de adoptia unui baietel lup. Cand am avut pui de la catelusa mea ( cu ani in urma) am dat si eu spre adoptie. Acum, e randul meu sa caut. Repet, sunt din judetul Tulcea. Merci.

| MeimeiPinguinu a răspuns (pentru AlexaGabriela):

Sigur ca da, trebuia sa gandesti ca odata si odata se va ajunge aici. Crezi ca lumea e ca tine?
Nu prea cred povestea ta, dar in orice caz pe TPU nu vei gasi pe cineva iar daca ai fii mai desteapta ti-ai fi dat seama ca KanamexAngel te fraiereste.

Răspuns utilizator avertizat

Bine. Daca esti amabila (si serioasa...), cum putem sa luam legatura? Poate imi dai mai multe detalii despre proprietar sau despre catei. Iti voi trimite adresa mea de e-mail prin mesaj (daca esti de acord). Astept raspuns. Multumesc.