Buna! Pai poti sa scrii, gandurile, sentimentele tale. Poti sa scrii totul despre tine(varsta, nume, pasiunui, unde stai, despre prieteni, despre scoala) insira-ti gandurile pe el! Poti sa-l transformi si in jurnal! Poti sa si schitezi imagini in el, imaginare sau din viata de zi cu zi!
Sper ca te-am ajutat, bafta!
Pai compune poezii pana il umpli:*:*.sau scrie o poveste imaginara, sh multe altele:*:*pa pa
Versurile care iti plac tie, amintiri, statusuri dragute si poti sa il colorezi frumos. Sper ca te'am ajutat . funda?
Ce fel de caiet?
caiet de scoala sau gen jurnal?
deseneaza su scrie unde ai vrea sa mergi in vacanta nu stiu lasati imaginatia sa zburde!
Teme, poti desena[doar cu creioane si markere], poti face jurnal din el. sau sa faci " Jurnal C.M.B.P.(cele mai bune prietene]. adica sa scrietzi fiecare cate o pagina pe rand cu ce va trece prin cap. sau sa faceti discutzii. . funditsaaaa te rrrOOgg
Bună.
Tu când ai pus această întrebare te-ai gândit ce va gândi lumea despre tine?
Crezi că pari interesant/interesantă?
Mai gândește-te!
Pa-pa.
Buna pai ai putea sa scrii cantecele poyezi versuri compuneri sa fie jurnalul tau sa faci desene sunt multe chesti care le poti face:d
funda?
Fa-ti un fel de jurnal si scrie in el amintiri frumoase petrecute cu prietenii si familia sau scrie perle de profesori si glume ale prietenilor
Pai ai putea sa compui cantece /poezii sau ai putea sa-ti faci un jurnal /oracol.
Sti sa intri pe net, pe TPU, pe siteuri etc si nu sti ce sa faci cu un caiet?
NUmai comentez
pa.
Pai eu nu cred ca toate chestiile astea cum ar fi povesti poezi oracole sau jurnale is niste aiureli dc nu-l pastrezi pentru ceva mult mai serios fara suparare dar mie imi par toate chestiile astea poezii povesti jurnale oracole sunt doar niste metode de a face risipa de hartie folosestel pentru ceva mult mai serios cum ar fi la scoala va fi mult mai bine
ĄŇÐİ întreabă:
EdyMaxHD întreabă:
ideifixeneatinse întreabă: