Unul dintre şoferii tinerei vedete Miley Cyrus a murit într-un accident, în care a fost implicat autobuzul pe care-l conducea. Vedeta nu se afla în interiorul autocarului cu pricina, ci într-unul din cele patru care-l urmau, cântăreaţa aflându-se în mijlocul unui turneu în Virginia, SUA.
Poliţia încă nu ştie care sunt motivele pentru care s-a produs accidentul şi dacă şoferul a avut vreo vină în provocarea cestuia. Tot ce se ştie la ora actuală e că vehicolul s-a răsturnat brusc.
Deşi mai erau alte nouă persoane în interior, nimeni nu a fost rănit grav. Managerul lui Miley a declarat pentru site-ul TMZ: "Era autobuzul care transporta echipa de la lumini. Miley nu se afla printre aceştia".
Miley cyrus nu a murit, am fost la ultimul ei concert si a fost dupa acel zvon
Nu, nu a murit
Chiar are de gand sa se casatoresca. numai ca astepta sa implineaca varsta de 18 ani
Nu a murit, stai flex ca daca ar fi murit crezi ca ar mai fi scos produse categoria Hannah Montana cum ar fi haine, articole pentru scoala, pufuletii hanna si revistele alea de prost gust si mai ales ca o sa apara noi episoade. Crezi le-ar mai fi facut daca era moarta? Eu m-am cam saturat e fazele de genu Miley Cyrus a murit, Phoebe Tonkin a murit si evident si Claire Holt a murit de ce sa moara ca doar sunt tinere si sanatoase
Nu am dovezi ca a murit si nici ca nu a murit, dar sunt convinsa ca nu a murit, ca a cantat noi cantece