| Andre a întrebat:

Miley cyrus a murit? aveti dovezi?

Răspuns Câştigător
| shadovv a răspuns:

Nu a murit... inca mai spala mintile copiilor

117 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit ma nimenea, a avut un concert in germania acum o saptamana, sau doua. Dar nu a murit...Inteles?rolling on the floor)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu am murit traieste la tine in dulap

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa dus saraca

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley cyrus na murit asta este adevarul si trimitelor la toti copii ca na murit miley cyrus printu mesaj de pe calculator sa trimiti la toate calculatoarele ca miley cyrus na murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu, nu a murit. daca ar muri, atunci cum ar mai fi vie?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cât de prost trebuie sa fii ca sa pui o asemenea întrebare? Binențeles ca nu a murit.

| OnTheTop a răspuns:

Nu a murit... Nu iti fie frica inca traieste a facut noi melodii pe numele: Cant be tamed, Robot, Who Owns My Heart, When I look. Astea sun melodiile cele noi si nu te gandi la din astea pentru ca nu a murit. Ea e cea mai buna cantareata...acum. Daca a murit-vun atunci pe toate canalele: Romanesti si Englezi ar fi stiri. uitate pe adresa www.forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t609994.html uitati-va si voi ce prosti au scris. Sper ca am fost de folos! Pa pa"!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Miley Cyrus nu a murit, daca ar fi murit ar fi pe toate posturile si cu toate astea e doar un zvon pentru ca a facu o noua melodii.
P. S.:Nu cred ca si-a pus cineva peruca si a imitato!
Asa ca EmoNik raspunsul la intrebarea ta este categoic,, NU"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prostule nu a murit minciuna scornesti

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu este adevarat sunt tot felul de prostyy scoase de paparatii da cica miley cyrus fumeaza poate fumeaza dar este adolescenta de 18 ani. De la 18 ani sindura trebuie sa ia deciziile daca ea crede ca este bine sa se drogheze sa se drogheze ea crezut ca ii este mai bine asa si nici parinti ei nu pot lua acum decizii fata de ea sa drogat pentru ca e trista ca parintii ei divorteaza!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am am fost acolo si nu amurit un fan a spart contul si a postat

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu a murit pentru eu sunt un reprezentant disney

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu mu cred caa murit

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Myley este drogatatonguept ca in tara lor este permis drogul:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am o dovada miley nu este moarta ea traeste am vazut-o in filme si la muzici si eu stiu ca ea nu este moarta ci vie nu aisa copii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Frate sunteti niste fraieri nu mai scrieti din astea ca sunteti niste nebuni

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici gand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bai daiana da de unde stii tu astea?(semnat baiatu frumos)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nui adevarat

| placinta a răspuns:

Nu este adevarat myley cyrus nu a murit

| placinta a răspuns:

Nu a murit mai nimenilaughing cei care spun asta mintlaughingrolling on the floor

| Didi11 a răspuns:

Nu a murit.nu crede tot ce spun altii

| ioanamaria56 a răspuns:

Cum sa moara? Inca traieste si invarte mintile copiilor.

| andreea_9758 a răspuns:

O nuuuuuu nu a murit si sa stii ca eu nu am mintea spalata eu chiar sunt opsedate de miley

| aaaaaaaaaannnnnnnnnaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Eu zic ca n-a murit pentru ca zvonul cu drogatul a fost dupa cel cu moartea oricum este intr-o faza mizerabila

| adrian_7664 a răspuns:

Nu a murit ma daca murea cum mai scoatea noile melodie deci concluzia e ca nu a murit ce poate sa cante din cosciug de la 3 metri adancime in pamant in sicriu nu avea acustica atat de buna lol nu stiti nimic despre muizic sunteti varza cum sunt eu la romana si asta inseamna ca sunteti varza rau pa nu a murit lol laughing+rolling on the floor((

Întrebări similare