Nu a murit... Nu iti fie frica inca traieste a facut noi melodii pe numele: Cant be tamed, Robot, Who Owns My Heart, When I look. Astea sun melodiile cele noi si nu te gandi la din astea pentru ca nu a murit. Ea e cea mai buna cantareata...acum. Daca a murit-vun atunci pe toate canalele: Romanesti si Englezi ar fi stiri. uitate pe adresa www.forum.softpedia.com/lofiversion/index.php/t609994.html uitati-va si voi ce prosti au scris. Sper ca am fost de folos! Pa pa"!
Nu este adevarat sunt tot felul de prostyy scoase de paparatii da cica miley cyrus fumeaza poate fumeaza dar este adolescenta de 18 ani. De la 18 ani sindura trebuie sa ia deciziile daca ea crede ca este bine sa se drogheze sa se drogheze ea crezut ca ii este mai bine asa si nici parinti ei nu pot lua acum decizii fata de ea sa drogat pentru ca e trista ca parintii ei divorteaza!
O nuuuuuu nu a murit si sa stii ca eu nu am mintea spalata eu chiar sunt opsedate de miley
Eu zic ca n-a murit pentru ca zvonul cu drogatul a fost dupa cel cu moartea oricum este intr-o faza mizerabila
Nu a murit ma daca murea cum mai scoatea noile melodie deci concluzia e ca nu a murit ce poate sa cante din cosciug de la 3 metri adancime in pamant in sicriu nu avea acustica atat de buna lol nu stiti nimic despre muizic sunteti varza cum sunt eu la romana si asta inseamna ca sunteti varza rau pa nu a murit lol +((