N-are nimic. Pisicile pot dormi si 22 de ore pe zi daca nu au nevoie sa isi prinda hrana.
Avand in vedere ca pisicile sunt animale nocturne, nu ar trebui sa te ingrijorezi daca doarme ziua, probabil ca noaptea e activ.
Daca pana acum era vioi si jucaus si brusc a inceput sa doarma mult, atunci du-l la veterinar.
Si inca o problema ziua doarme noaptea nu ma lasa pe mine sa dorm
E cat se poate de normal, nu ai mai avut niciodata o pisica? sunt animale nocturne, ziua dorm si noapte sunt active.Cat de mare e pisica ta? cand sunt mici au cateva zile care dorm aproape toata ziua de zici ca-s bolnave, pe moarte.si eu m-am alarmat prima oara cand am vazut ce fata avea si ca nu manca deloc dar si-a revenit, asa ca fii fara grija!
Hmmm e cam mare de-acum...nu stiu ce sa zic,mai au si ei perioadele lor, nu cred ca e ceva alarmant, de cand o ai? a mai facut asa?
Il am de la 4 luni, a mai facut, dar mama zice ca nu are nimic ca asa sunt pisicile
Pai are dreptate,asa sunte ele,al meu e nebun de legat,miauna intr-una fara motiv, alearga toata casa si darama tot, doarme vreo 18-20 de ore stie mama ta ce spune, asculta de ea