Cutii de carton cu multe cirpe in ele, încît ei sa se poata baga sub ele, printre ele. Asta ar fi cel mai simplu.
Sau o cușca din scinduri ca la ciini, cu ușița rabatabila, care sa se deschida cand vor sa iasă, și să se închidă cînd au ieșit (cu balamale sus). Dar pentru asta trebuie sa te pricepi.
Crezi ca le e frig daca ii las in curte fara adapost? Adica le-am facut deja cum ai spus tu dar nu vor sa stea acolo
Intr-o șură, eventual le pui acolo o cutie inchisă si cu o păturică moale, și faci o gaură doar cat să le incapă capul, cât pumnul. Se poate și in podul casei, dar o să iși cam facă nevoile pe acolo
Eu am crescut la tara, la bunicii mei. Nu stiu ce rasa sunt pisicii tai dar 99% nu ingheata afara! Pisicii mei stateau in claia de paie. Se asezau ei unde stiau ca nu bate vantul si gata. De catei, de mici, stateau asa. Ma trezeam ca apare pisica cu puii mari dupa ea. Ca sa-i inveti sa stea acolo poti sa pui peste ei o lada cu gura in jos. Dimineata ii eliberezi. Nu ai un fanar, un grajd, un cotet al gainilor?
Ba da, am, acolo le-am pus o cutie si niste paie in ea, dar ei stau in acel loc doar cand mananca, apoi ies de acolo, si nu se mai duc, unde e adapost.