| XxKAMELIAxX a întrebat:

Doreste cineva caini de aproximativ 2 luni?(zona Bacaului) Rasa:pechinez; sunt interactivi si foarte jucausi (:

13 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| XxKAMELIAxX explică (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Am deja 4, iar de intretinut 9 catei(pentru ca mai sunt cei 5 micuti)e cam greu.

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Nu erai tu cel care, zilele trecute, își dorea un cățeluș, cu care să agațe fetele pe stradă?

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru XxKAMELIAxX):

Încearca pe grupurile de Facebook, ai mai multe șanse.
Dacă ai deja 4, castrează, fie catelusele, fie cățeii,, ca să nu se mai inmulteasca, daca vezi ca nu ai la cine da puii in adoptie. Chiar și așa, puii pot să ajunga undeva la țară, intr-un sat uitat de lume, și să fie vai de destinul lor. Sau la cineva care ii va neglija total, atunci când se va sătura de ei. :(

https://www.facebook.com/groups/1239916552692140/
https://www.facebook.com/groups/275445579176694/

| XxKAMELIAxX explică (pentru floresdemayo):

Pai de asta spun..eu iubesc animalele si nu doresc sa aud de asa ceva..ca sa-i lasam in voia sortii pe strazi. fara o gurita de mancare, fara nimic.
Daca as lucra si mi.as permite as zice ca.i pastrez.dar nu pot momentan..hmm..sa speram ca apare cineva cu suflet bun si vrea sa-i ia (: siiii daca ai sti..asa de jucausiiiii sunttt..am fost azi la ei si parca voiam sa-i iau cu mine acasa? ..am sa postez pe Facebook poate isi doreste cineva..multumesc mult pentru raspuns!

| XxKAMELIAxX explică (pentru XxKAMELIAxX):

N.am pus eu semnele alea de intrebaaaare(am pus emoji.uri si s.au transfoemat in semne de intrebare cred.)

| XxKAMELIAxX explică (pentru floresdemayo):

Hihi rolling on the floor

Exista diferente intre caini si pisici privind 'loialitatea'? rolling on the floor

O sa postez si pe olx..iti multumesc mult pentru raspuns!

floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns (pentru ThePrinceOfAllSaiyans):

Aha, vrei să te scoți! ))
Nu uita că cele mai mari adevăruri se spun în glumă.winking

Mie nu imi plac pisicile, tocmai pentru că sunt... pisicoase, lingușitoare si false, exact ca unele femei, care se gudură pe lângă tine, când vor să obțină ceva.
Cățeii sunt altfel, ori tac, ori latră. Ei sunt mai directi, ca și când ți-ar spune.
"Dacă-mi dai, îmi dai. dacă nu, poți pleca! Dar nu uita să îmi dai o mângâiere!"
Cam așa...