| Neverrrrrr a întrebat:

Nu prea ma pricep, m-i s-a ars neonul(tub fluorescent de 11w 6500k Dobec) de la un acvariu de 30 l care producea o lumina naturala zic eu.

Am incercat sa-l inlocuiesc cu unul economic de aceeasi putere,au aceeasi forma, dar lumina pare cam galbena, conteaza tipul de lumina?

Unde as putea gasi un astfel de neon in Iasi, nici nu stiu care e denumirea corecta a lui...

Răspuns Câştigător
| clickkcilc a răspuns:

La dedeman ADRESA: IASI 2 - VALEA LUPULUI // SAT URICANI, COMUNA MIROSLAVA, JUD. IAŞI, asta am gasit pe net
te va ajuta cineva acolo la electrice sau poti intreba de un neon de 11w cu lumina rece.nu stiu ce fel de lumina se recomanda pentru acvariu

3 răspunsuri:
| Sarcopt a răspuns:

Există tub cu 6400K care produce lumina albă( lumină rece) sau 3000K care produce lumina galbenă(lumină caldă). Lampă cu led care vine cu tot corpul sau tub cu led la care trebuie să-i iei corpul separat. Chiar nu ştiu dacă contează lumina pentru acvariu...o zi bună

| Neverrrrrr explică (pentru Sarcopt):

Eu stiam pe invers, 6500k rece si 8k calda, oricum nu ma prea ajuta cemi zici tu.

| Sarcopt a răspuns:

Ba o să te ajute ca să ai habar ce să ceri. Problema e că nu mă ajută nimic tubul pe care l-ai descris. Caută pe net corpuri de iluminat pentru acvariu şi poate găseşti vrum model asemănător...o seară plăcută