| OnutzaIlm34 a întrebat:

Nu stiu daca e buna categoria. No, bun, ba deci azi n-am făcut de tot rasu in fata bunicilor iubitului meu când am intrat in curte si cocosul a sărit la mine fiindcă aveam sandale roșii ( erau vișini) si am fugit si m-am împiedicat de in grilaj si mi s-a rupt tocul si am căzut cu fata in noroi. Cum sa il fac sa mă asculte? Acum mi-e frica ies din daca nu il închide. Si ieri a sărit când am zis sa taca si l-am făcut satanist. De ce dracu nu il taie nu stiu.

4 răspunsuri:
| Mayar a răspuns:

rolling on the floor
ce patanie amuzanta!
eu am patit ca a sarit cocosul de la bunicii mei fix la mine in cap si m-a aruncat in gunoi! laughing avea ceva cocosul ala cu mine ca mereu imi sarea in cap cand ma vedea si de aia nimeni nu a vrut sa il taie. Cica e prea curajos cocosul ca sa fie taiat raised eyebrows

Asa ca stai linistita, unii am avut experiente mult mai penibilehee hee

| AleexisViol3t a răspuns:

Ai facut cocosul satanistrolling on the floor) si eu am avut unul asa dar l-am tăiat. Si a fost chiar bun. Poate resusesti sa ii convingi sa il taie. Pana atunci inarmeaza-te cu o matură si pietrelaughing

| moshulica a răspuns:

Fii linistita, nu te-ai facut de ras pentru ca nebunul ala de cocos are ceva cu tine. Mai are si cu altii, probabil a invinetit multe picioare umane pana acum. Stapanii ii stiu sigur prostul obicei dar nu-l taie fiindca are grija de "haremul" lui (nu ca iubitul tau, care te-a lasat fara aparare in fata bestiei). Daca insa posibilii viitori socri citeau ce si cum ai scris tu aici, riscul de a te face ras era mult mai mare! Poate a fost din cauza vitezei si atunci nu e foarte grav, altfel... hmmmm!

| Miste1447you a răspuns:

Nu cred ca bunici lui au ras de tine, poate doar putin, in plus cred ca sunt niste oameni de treaba ca toti bunici.