| Georgikul a întrebat:

Nu stiu daca pot intreba aici, dar deja ma enerveaza.De curand m-am apucat sa fac artwork-uri cu rapperi si vrand ca lumea sa vada creatiile mele m-am decis sa-mi fac un cont de instagram.Problema e ca atunci cand dau share la poza(o pun pe Instagram) poza devine blurata.
https://ibb.co/gYp8pw
Acelasi lucru se intampla si de pe telefon si de pe PC(pentru cei care nu stiati, da poti pune poze si de pe pc).Ce ar trebui sa fac?

4 răspunsuri:
| siriusblack98 a răspuns:

Alta problema nu vad decat rezolutia daca in pc-ul tau apare normal si cand o incarci pe net este blurata.

| Georgikul explică (pentru siriusblack98):

Da asta e problema, cum remediez asta?

| siriusblack98 a răspuns (pentru Georgikul):

Asta este gen ca atunci cand incerci sa maresti o poza care este prea mica si prin urmare devine blurata.Tu cand le editezti, le dai si crop? adica tai din ele? in orice caz am intrat pe link, personal nu imi place cum arata (asta e doar opinia mea) dar nu mi se pare blurata ci pare ca asa este efectul.Plus ca orice efect i-ai da tu, in programul de editare poza arata intotdeauna altfel decat pe Facebook sau Instagram ori alt loc virtual unde o incarci.Si la o poza random daca ii dai imaginea de ''sepia'' in programul respectiv de editare va arata mult mai misto decat pe Facebook, valabil si cu orice alt efect.

| Georgikul explică (pentru siriusblack98):

In primul rand sa-ti spun poza aia e facuta pentru teste, iar in al doilea rand am prieteni care nu patesc asta.Nu stiu daca ai inteles din link, dar prima poza e inainte sa o postez, iar a doua dupa ce-am postao si atunci a devenit blurata. Oricum vad ca aici nu pot rezolva nimic, sti cumva daca pot contacta echipa Instagram?