| Nume6 a întrebat:

O pisica straina foarte blanda a venit acasa la mine si nu mai vrea sa plece, ce inseamna asta? Imi raspunde cand o chem, zici ca ma stie de o viata

5 răspunsuri:
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Pur si simplu este o pisica care s-a atasat de oameni, nu ii mai este frica. Inseamna ca ii place sa stea acolo. Probabil la fel ca in orice alt loc.

Ai grija de ea, numai bine!

| Furnicuta000 a răspuns:

Si la mine s-a intamplat asta. Dar ii placea si sa umble. Era plecata de acasa cam 40% din timp. A stat 1 an la mine si apoi am gasit-o pe marginea unei sosele, o lovise o masina si a murit sad daca o pisica e plimbareata de mica nu prea ai cum sa o tii cu forta in casa/curte
Tineam foarte mult la ea. Apoi mi-am luat o pisica pe care am crescut-o de foarte mica si acum e adult dar nici nu pune piciorul in afara curtii desi are toata libertatea.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Felicitari! Ai fost adoptat/a! laughing

| barbar a răspuns:

De asemenea câinii se atașează. Când rămân fără stăpân. Nu am știut că și pisicile!

Nu înseamnă nimic. Doar daca vine bufnita sau huhurez-ul la streașina casei, atunci este o prevestire că cineva din familie îți moare.

| Balalau95 a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing
dap, asa e
si de asemenea felicitari din partea mea pentru ca animalele simt omul si deci e clar ca esti o persoana buna la suflet daca te-a adoptat pisicawinking