In primul rand ar trebui sa vorbiti la protectia animalelor sa vorbeasca cu vecina ta
In al doilea rand catelusa ta face un an... asta e varsta la care incearca sa preia controlul asupra stapanului... nu o lasa ca iti va face peri albi cand greseste pedepseste-o 15 20 de minute sau arata-i ziarul depinde de ce ii e frica sau cu ce e obisnuita sa auda cand a gresit. Eu la a mea ridic tonul.
Bafta :*
Nu e tocmai baba, dar nu o suport serios. Mersiii de raspuns :*
La ambele intrebari, parerea mea e decat o solutie la amandoua. Trebuie un gard mult mai bun ( sau astupat toate gaurile pe unde iese cainele). Stiu cum e sa iti iasa cainele sub gard, si cel din curte al meu face la fel, cauta companie de joaca, si chiar daca are vreo 40 de kg, deci e talie mare, iese chiar si la un cm gaura de gard, momentan i-am facut un tarc din care nu poate sa iasa, iar apoi, tata o sa repare gardul ( ne-am mutat de curand la casa, si sunt multe de facut pana sa fie perfect).
Iar daca ti-e frica sa nu faca pui ( acum e perioada cand o sa doreasca sa se imperecheze, si cred ca si de aceea mai iese din curte), te sfatuiesc sa o castrezi, e cam imposibil, la curte, sa nu dea de un caine, sau sa nu intre un caine la ea in perioada de imperechere ( cainii masculi simt mirosu de catea in calduri si de la km).
Deniissel întreabă: