Asta e pentru ora vesela sau ce? Laptele provoaca viermi, de unde ai mai scos-o si pe asta? Cateii au viermi din nastere nu de la lapte.
Aici nu este vorba de cateii nou-nascuti, care sug de la mama lor. Este vorba de cateii care sunt deja deparazitati si li se ofera lapte in loc de apa (am intalnit cazuri). Nu vorbesc din basme acum, am experienta si stiu..sunt aproape medic veterinar (fac practica) si nu las raspunsuri doar pentru voturi si funda!
In primul rand cateii sunt fatati nu nou nascuti. Experienta se vede-pauza, nu mai spune ca esti viitor veterinar ca te faci de ras cu asemenea tampenii.Si tocmai asta reiese din raspunsuri-vrei doar funda.Cateii fac viermi de la lapte...mare tii gradina Doamne.
In mare parte ai dreptate,dar laptele nu e un daunator pentru animale,gandeste-te ca animalele se nasc cu o mama langa ei,care le ofera laptele pe post de hrana, si daca te refereai la laptele de la vaca sau cumparat nu e o problema cu grasimea, cu cat e mai gras cu atat contine mai mult calciu, care e esential pentru micile necuvantatoare, dar si grasimea in exces strica