| MihaelaStyles a întrebat:

Papagalii pot manca fructe sau legume? Daca da de care? Dau funda! big grin happy

Răspuns Câştigător
| Alinna20 a răspuns:

Da, poti sa le dai fructe si legume poti sa le dai : morcov si mar (ras ), salata, varza. eu asa le dadeam la ai mei!

9 răspunsuri:
| andreim98 a răspuns:

Da, pot:varza, salata, morcov, rosii, mar, para, kiwi,... Nu le da cartof, ciocolata, lucruri prajite si zahar. Funda pls

| xBrokenArrow a răspuns:

Eu le dau iarba grasa, poti sa le dai dar sa intrebi pe cineva daca se poate consuma.winking

| mat31new a răspuns:

Ma, nu conteaza de care-i dai, daca papagalului ii place ceva si poate sa manance o sa manance. cumpara ce mananci tu si da-i si lui.

| DanutzDanutz a răspuns:

Nuuuuuuuuuuuu logic ca nu au voie fructe dale mancare de papagali

| ralucaioana a răspuns:

Pai..depinde de ce rasa sunt..Eu am 2 perusi si le dau mancare de papagali dar pot manca de exemplu mar, salata poti sa le dai si coaja de ou dar bine maruntita sau ou fiert. Sper ca te-am ajutat!happy

| Andr3 a răspuns (pentru Alinna20):

Serios, varza? Eu stiam ca varza le face rau la stomac. Te sfatuiesc sa nu ii mai dai varza, mie asa mi-a spus medicul

| pushtius1 a răspuns:

Pot manca o gama variata de legume si fructe, uite aici o lista utila http://animaledecompanie.info/......erusi.html e pe la jumatea pagini, oricum iti recomand sa o citesti pe toata

| sorelaaa a răspuns:

Da. Morcovi, mere...

| eejke a răspuns:

Mananca mere, salata verde, morcovi.