De fapt Gabrielei cred ca i-a fost foarte greu sa traga flow pentru level up chiar exista cod pentru flow, da Acolo in dreapta jos spatiul acela mititel unde vorbim cu totii acolo scrii:test-mode 42 dai enter si imediat scrii cryptobiologist si la 2 secunde o sa iti dea un numar de flow, iar daca ai grija sa iti faci asa in fiecare zi, o sa iti dea din ce in ce mai multi flow, de exaca mie mi-a dat azi 32 de flow ceea ce este adevarath ca sunt la level 18 si imi trebuie 68 de flow ca sa fac level up maine o sa imi dea 35, si poimaine 38 si tot asa in fiecare zi din 3 in 3 eu acum tot caut si mai sper ca mai exista si alte coduri in afara de acesta pentru flow dar nu cred, oricum sper ca ti-am fost de ajutor love si numele meu pe our este ramonyckha sa nu te sperii de imbracamintea mea stiu ca e urata dar eu pastrez banii si gemsurile si la un level mai ridicat o sa o fac mai frumoasa ciao ne auzim pe our
Ba da exista eu stiu vre 10 codui bagati-ma si o sa vi la spun numele meu pe ow este ana916
crystallinities un cod i asta care l-am sc cu crys si al doilea cod i test-mode 42 si le bagi acolo unde vb numele meu de pe ow ii robe100
anonim_4396 întreabă: