| Shea_Wolf_Iuldia_1997 a întrebat:

Pe scurt, am de ales intre a cumpara hamsteri pitici (cre mi se par adorabili si pe care mi-i i-am dorit) si a primi gratis porc de guineea, optiune pe care nu am luat-o in calcul niciodata.
Problema mea e ca nu prea am timp liber si din cate am inteles, porcul trebuie hranit de 3 ori pe zi, pe cand hamsterilor la poti pune mancare pentru toata ziua. Voi ce ati face?

Răspuns Câştigător
| ady123 a răspuns:

Eu am hamsterii de foarte mult timp si mi se par mult mai adorabili dar aproape toate persoanele pe care le stiu eu si care au avut hamsterii au scapat si nu i-a mai gasit. Porcul de guineea nu prea il poti pierde prin casa si din cate stiu eu traieste mai mult si daca il primesti gratis pai eu as alege porcul de guineea
Cat despre problema cu timpul pai incearca sa-ti faci timp..si daca chia resti ocupata/a roaga pe cineva din famillie in cazul in care lipsesti sa-i de el/ea de mancare porcusorului de guineea
Bafta! happy

10 răspunsuri:
| EnigmaZ a răspuns:

Eu unu-l i-as lasa porcusorului respectiv mancare in cusca. Eu asa fac :

| OhMyGod a răspuns:

As lua porcusorul.mie personal mi se par mult mai adorabili..macar daca stai 15-30min cu ei pe zi o sa fie asa sociabili.dar necesita destul de multa atentie pentru ca sunt animale care traiesc in turma..deci ar trebui sa petreci mai mult timp cu el sau sa ii cumperi o pereche. daca nu ai timp poti alege hamsteri

| codrutafrumusika a răspuns:

e mancacios sau face mofturi la mancare?

| Andreea_Dinu_1995 a răspuns:

As lua hamsterii pitici

| introduaicinumele a răspuns:

Buna,
Am hamsteri si chiar sunt adorabili, dar totusi, nu e chiar asa de simplu cu ei. Cusca trebuie curatata des, si nu cred ca e convenabil sa stai pana-n miez de noapte ca sa-i ingrijesti... nu se trezesc! Atunci pot musca!winking
Si-i strica durata de viata. din pacate... dar sunt animalute foarte bune, adevarati prieteni!
Porcusor se poate sa-mi iau, sunt simpatici foc si iubitori.
Apropo, orice animal ai. e de munca cu el!
Craciun fericit si bafta!

| Ushhher a răspuns:

Buna am primit si eu un porcusor de guineea, si eu am crezut ca n-o sa am timp dar mi-am facut, si dupa ceva timp mi-am cumparat inca 2 masculi, peste catva timp o femela gestanta si un puiut si ia, am ajuns la 5 porcusori, (anbele femele trebuie sa-mi nasca). Apropo de hamsteri, sunt mai greu de ingrijit, pe cand la porcusori, le dau dimineata in cusca( le arunc) fan uscat si pana le dau mancare, le mangai pe fiecare si asa devin si sociabili, si nu imi ia mult timp sa fiu cu ei. Parerea mea...

| Ushhher a răspuns:

Porcusorul de guineea parerea mea

| Cherilyn a răspuns:

Buna!
happy Am un porcusor de Guineea, femela mai exact. De cand cu scoala, nici eu nu mai am timp de ea, dar parintii mei ii dau mancare iar eu ii schimb asternutul seara, si mai stau odata la cateva zile cu ea in brate.
Sunt foarte dragalasi si au personalitati diferite.
Nu au nevoie de foarte multa atentie.
Ar trebui sa-i schimbi asternutul la o zi, doua si mancarea i-o poti lasa si in cusca, numai ca trebuie sa aiba in permanenta fan si apa.
Din cate vad, ai 15 ani, asta inseamna ca esti suficient de responsabila cat sa ai in grija ta un porcusor.
Decizia este a ta, depinde si de cat timp esti dispusa sa ii acorzi.
Bafta!

Răspuns utilizator avertizat
Răspuns utilizator avertizat