Este voie oriunde. Conditia este sa aiba lesa si (daca este caine din rasele agresive, chiar daca el nu este agresiv) botnita. De altfel, toate astea sunt scrise aici: http://casa.acasa.ro/......-8328.html
Il poti plimba pe oriunde daca e in lesa si are botnita in caz ca e vreo rasa agresiva
Tu nu ai vazut niciodata caini in parc? Normal ca ai voie sa-l plimbi pe oriunde. Legile nu le baga nimeni in seama. Amn vazut caine si in magazin.
Si nu ii trebuie decat lesa. Botnita numai daca e din rasele agresive desi nici atunci daca e educat. Ideea e ca nu o sa te ia nimeni la rost deci du-l oriunde.
Tu ai probleme cu educatia? Ce anume ma rog nu ti-a convenit la mine? Faptul ca sunt educata si stiu sa raspund la o intrebare? (pentru ca intamplator am 6 caini si stiu cum e cu plimbatul lor )
Educatia ta lasa de dorit. Cum poti sa spui unui necunoscut si care citeaza din lege ca sa-si puna botnita? Nu tie rusine? N-ai un pic de bun-simt? Mai te si miri! Ai facut cei sapte ani de acasa la fara frecventa?
Educatia mea a fost una aleasa te asigur. Spre deosebire de tine care nu ai nici educatie, nici cunostinte. Daca ai avea caini ai sti cum sta treaba asa ca nu vorbi in necunostinta de cauza.
Ai probleme grave! Eu iti citez din lege si tu-mi spui ca n-am avut caini. Voi tinerii de astazi stati cam rau cu logica. Cat despre caini sa fii tu santaoasa! Am avut caini cat n-ai avut tu pana acuma. Sunt de-o seama cu bunicul tau pe care, probabil, nici pe el nu-l respecti. Educatia aleasa de care vorbesti te-ar fi oprit sa jignesti un om aiurea. Dar unde nu este nici Dumnezeu nu cere!