| newoman a întrebat:

Pisica a fatat acum 6 ore iar unul din pisoiasi este cianotic si nu poate respira, iar gurita ii este plina de bale. Am fost la urgenta la spitalul veterinar, insa nu era niciun medic, iar doctoranzii de acolo habar nu au avut ce sa ii faca. Unul din ei mi-au zis ca are probleme cardiace, insa eu cred ca are la plamani secretiile alea cum a stat el in burtica mamicii sale. eu i-am mai suflat asa aer in gurita, dar nu stiu ce sa ii faca si se chinuie, harcaie.ideea e sa treaca de noaptea asta, ca maine la 7 ma duc la veterinar cu el.

Răspuns Câştigător
| JammyBrooks a răspuns:

Mergi la o farmacie de oameni si cere un aspirator pentru mucus.cu aacela poti sa ii iei saliva din gura sa poata cat de cat sa respire. exact ca la bebelusi i deschizi gurita si aspiri saliva...succes,sper sa traiasca si sa se faca mare

6 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| newoman explică (pentru megamind03):

A murit dupa ce am ajuns cu ea la spital azi dimineata. i-a facut necropsia si intr-adevar a avut probleme cardiace, o valva nu era functionalasad

| newoman explică (pentru JammyBrooks):

A murit dupa ce am ajuns cu ea la spital azi dimineata. i-a facut necropsia si intr-adevar a avut probleme cardiace, o valva nu era functionalasad multumesc insa pentru sfat.

| newoman explică (pentru megamind03):

Numai un puiut mai este acum, au fost doar 2. i-am gasit deja acestuia stapan. Multumesc mult pentru implicare.