E perioada de imperechere a pisicilor. S-ar putea sa revina dupa cateva zile daca nu a patit ceva.
Daca nu e deloc obisnuita afara cel mai probabil s-a ascuns pe undeva si sta acolo. Vezi prin subsolul blocului daca e posibil sa intre, pe sub scara, prin jur pe unde sunt locuri unde se poate ascunde.
A doua varianta ar fi s-o fi inhatat vreun caine daca sunt caini prin zona.
A treia ar fi, mai ales daca e de rasa, sa fi gasit-o cineva si s-o fi luat-o acasa. Intreaba prin vecini.
Am cautat-o peste tot prin zona, dar nu pot da de ea. Aici este doar un singur caine, dar ma indoiesc ca i-ar fi facut ceva deoarece mai sunt pisici aici si se inteleg bine, poate sa o fi speriat doar. Si nu era pisica de rasa, dar totusi sper ca nu a luat-o nimeni. Imi e foarte dor de ea si sper sa se intoarca.
Multumesc de raspuns!
Cu placere! Cand eram copil, la tara, avem 2-3 mate. Dispareau zile intregi in perioada asta. Veneau dupa, slabe, murdare si lihnite de foame.
Si pisicile mele dispareau si se intorceau cand locuiam la casa, dar acum locuiesc la bloc si nu cred ca stie sa se intoarca, sper ca e bine.
Eu stiu? Se zice ca animalele au un simt de orientare mai bun cu mult decat oamenii: http://www.wowbiz.ro/......04014.html
In sfarsit am gasit-o! Saracuta era intr o canalizare de 4 zile si din pacate are o labuta rupta si de aceea nu a iesit pana acum.
Deniissel întreabă: