E un puiut mai sensibil, dar daca mananca si e vioi, e ok.Greutatea puilor de pisica depinde de rasa, sex, alimentatie, temparament.Iti dai seama daca este slab observandu-l atent, daca se simt sau vad costele si coloana vertebrala, animalul este slab, trebuie hranit separat de fratii sai.
Stai linistita fiind puiul mai mic e normal sa fie mai timid decat ceilalti incearca sa ii dai mancare umeda(la plic) si lapte iar daca tot asa o sa fie du-te la veterinar cat mai repede cu el
Nu cred ca are ceva...totusi (daca iti iubesti pisoiul) mergi la veterinar pentru a fi sigura. De exemplu, eu am avut un pisoi care era tot asa timid, insa nu manca deloc de la mama sa si se misca greu. M-am speriat foarte tare. Mama a zis ca e normal ca el sa fie timid, insa eu am avut dreptate.
Poi Tomy nu e de rasa, este mascul, are aproximativ sapte saptamani, alimentatia pot sa zic doar ca eu le dau de mancare la toate sapte pisicile mele (un pisoi, mama + cei cinci fratiori) in aceelasi vas de odata, dar le pun destul sa ajunga la toti.Ideea e ca Tomy nu mananca deloc mancare, doar bea lapte din vas si de la pisica mama, si pisica ii da lapte de trei-patru ori pe zi, fiindca nu prea sta cu puii acuma. Si temperamentul pisoiului, daca te referi la joaca este jucaus, cam plange dupa mama lui aproape tot timpul, si se "bate" foarte mult cu fratii lui . Deci din ce am zis, cam ce greutate crezi ca ar trebui sa aiba aproximativ?