| AvalohAlyn a întrebat:

Pisica sau catel, ce alegeti si de ce?

Răspuns Câştigător
| ShinozakiSachiko a răspuns:

Pisicu(știu că termenu corect e motan, dar eu am o gândire ciudată). Nu spun că nu-mi plac câinii sau ceva(sunt iubitoare de animale indiferent de natură), dar pisicile mi se par mai liniștite, sunt animale destul de independente; dacă nu le hrănești își caută ele hrană; și sunt al dracu de drăguțe; așa micuțe și pufoase cu ochii migdalați sau rotunzi (asta depinde), și când se freacă de fața sau de picioarele tale, te fac să te simți mai mult ca prietenul, decât stăpânul ei. Evident câinii fac același lucru; dar pisicile au un mod mai delicat de a o arăta. N-am de gând să prefer pisicile pentru că nu consumă multă mâncare, sau păr sau din cauza nevoilor. Sunt tot animale; deci au avantaje și dezavantaje. Acum, asta a sunat destul de prostesc, dar e o părere proprie; și după cum am menționat mai sus, am o gândire ciudată. happy

12 răspunsuri:
| George8916 a răspuns:

Pisica
-mananca mai putin
-nu trebuie sa o scoti afara(ii pui un lighian cu nisip special si il cureti o data pe zi)
-te joci cu ea cand esti plictisit
-sta langa tine cand esti bolnav
Totul e sa nu o inveti sa sara la bataie, sa nu o bati si sa nu o infometezi.Trebuie sa ai grija de ea.

| prunky99 a răspuns:

In primul rand, catelul este mai fidel, mai iubitor si mai usor de dresat. In al doilea rand, parul de caine este mai putin daunator decat cel de pisica. Cainii trebuie hraniti doar o data pe zi cand sunt adulti si exista covarase speciale unde ii inveti sa isi faca treburile. As alege de 1000 de cainele fata de pisica!

| mgtow a răspuns:

Pisica pentru ca stie sa isi faca nevoile la wc si cainele trebuie scos de 3 ori pe zi afara

| prunky99 a răspuns:

In primul rand, catelul este mai fidel, mai iubitor si mai usor de dresat. In al doilea rand, parul de caine este mai putin daunator decat cel de pisica. Cainii trebuie hraniti doar o data pe zi cand sunt adulti si exista covarase speciale unde ii inveti sa isi faca treburile. As alege de 1000 de ori cainele fata de pisica!

| LiimeXdx a răspuns:

Ambele animale mi se par adorabile; 33 Nu ma pot decide.

| elyfel a răspuns:

Sincer niciunul, o responsabilitate in plus.Dar daca e sa aleg pisica ca nu necesita asa ingrijiri special ca si un caine + ca nu latra ore insir big grin

| NikkiReed a răspuns:

Catelul - iti poti lua unul mai micut si nu mananca mult
- nu lasa par
-poate fi dresat sa-ti aduca si ziarul daca vrei
-este mult mai dragastos decat pisica
-este mai fidel
-poti sa-l plimbi in parc
-impresioneaza fetele laughing
-si catelul sta cu tine cand esti bolnav happy

| untu a răspuns (pentru prunky99):

Cum adica odata pe zi hrana? Noi il dam hrana dimineata si seara!

| TwiSt1997 a răspuns:

Catel, d-al dracu' si de ambitios.

| ZMR97 a răspuns:

Câinele.

| GabrielaIoana a răspuns:

Catel pentru ca:
- il poti dresa;
- te poti juca cu e;
- este mai prietenos decat o pisica.

| Dodgge a răspuns:

Depinde de ce fel de om esti. Daca esti o persoana activa, calma, care iti place sportul si ai si ceva timp liber ia un caine o sa va distrati de minune.
Daca din contra esti o persoana ocupata, comoda sau stresata ia o pisica.Sunt foarte recomandate pentru persoanele stresate, doar ca o pisica nu va avea niciodata stapan, vei fi doar un partener pe care il va indragi sau nu.

Întrebări similare