| Alice789 a întrebat:

Pisicile birmaneze miros urat?
Stiu, este o intrebare ciudata, dar urmeaza sa adopt un motanel birmanez, stapana caruia il tine intr-o curte, si cand l-am luat in brate nu mirosea prea bine...ce as vrea eu sa stiu e daca asa miroase el sau daca se rezolva cu o baita.

Răspuns Câştigător
| MisFit20 a răspuns:

Pisicile birmaneze miros la fel ca toate pisicile, da e indicat sa-i faci baie, probabil nu era spalat de mult. Daca stai la bloc e o problema cu mirosul litierei, daca stai la curte, invata-l sa faca afara.

8 răspunsuri:
| vangaelis a răspuns:

Evident ca miroase daca e tinut in curte.
birmanezele is ca orice pisicute daca le ingrijesti.winking

| merymary08 a răspuns:

EU am avut si pisica birmaneza si siameza si nu am avut nici o problema cu mirosul. O baie la 2-3 luni si nu ai treaba cu ea big grin

| Delinuta a răspuns:

Birmanezele nu miros urat, doar ca trebuie sa stabilesti un anumit interval de timp pentru baita.

| Alice789 explică (pentru MisFit20):

Ai birmaneza?

| MisFit20 a răspuns (pentru Alice789):

Am avut.

| RedNose a răspuns:

Pentru a scapa de mirosul urat spal-o cu otet. Intr-un lichean separat pune apa,cat sa dai pe pisica si otet asa din ochi,dar fie o cantitate destul,incat sa miroasa nu sa fie apa chioara. Eu fac in felul urmator: spal o data cu sampon,clatesc,spal cu apa aia cu otet, clatesc, spal cu sampon, clatesc si gata. Pisica nu va mirosi a otet si nici urat, va mirosi a sampon.

| RachelFlou a răspuns:

Nu au v-ro problema.Eu am o siameza(mascul) si nu mirose urat. Tatal lui e birmanez si nu...nu are probleme.Dar i-am facut baie(si daca incerci si tu), vezi ca daca e femela sa nu o usuci cu fionul(dacade e posibil sa te zgaraie).Si sa nu o speli cu dusul(nu va sta, cred), dar nici pe mascul nu cred.Si sa nu ii intre apa in urechi.

| acinorev a răspuns:

Il poti spala sau da cu parfum. Birmanezele miros la fel cu toate, deeci nu-ti face griji. Dar, daca are ochii albastrii, este surda. Imi pare rau... sad