| Mwha a întrebat:

Pisicile siameze ( tatal siamez, mama maidaneza ) ar fi bune animale de casa? Vreau multe informatii si pareri in legatura cu rasa siameza. Cel mai mare raspuns primeste funda celelalte vot. Multumesc anticipat.

Răspuns Câştigător
| mary4048 a răspuns:

Pisica,indiferent de rasa este un bun animal de casa.Eu am o maidaneza neagra, luata de pe strada acum 13 ani..am castrat-o, am deparazitat-o, are carnet de sanatate si o iubesc mult. Daca iti plac pisicile in general, nu vad de ce nu ar merge..Siamezele sunt recunoscute pentru talentul lor de a comunica cu tovarasii lor umani. Daca va doriti sa aveti parte de liniste si pace cand va intoarceti istoviti de la servici, aceasta rasa s-ar putea sa nu fie o idee prea buna. Mieunatul prelung al Siamezei poate fi un pic enervant pentru unii, dar crescatorii de Siameze apreciaza abilitatea rasei de a comunica. Siamezele sunt maiestre in manipularea afectiva a stapanului lor. Siamezele sunt sociabile si dependente de companionii lor umani. Sunt inteligente si loiale, pretinzand atentie, afectiune si implicare activa in viata lor. Daca sunt lasate singure prea des, se intristeaza si isi pierd din vivacitatea caracteristica. Odata ce v-ati creat o relatie puternica cu acestea, puteti sa fiti sigur ca veti avea un companion iubitor si devotat pe viata.

3 răspunsuri:
| Mwha explică (pentru mary4048):

Multumesc pentru raspuns.

| mary4048 a răspuns (pentru Mwha):

Si eu pentru funda! ..si sa te bucuri de pisicut!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
Da,ar fi bune animale de casă.
http://www.animalutze.com/......tuoasa.php
Te pup!