Eu totuși zic mai bine să îl duci la veterinar decât să îi dai ceva luat după ureche.
Am 19 pisicute si stiu ce inseamna sa fie una bolnava. Probabil te sperie costul consultatiei si al tratamentului dar mai pretioasa este viata pisicului. Sa nu fie un inceput de panleucopenie, care este fatala daca nu este tratata. Oricum, chiar daca te as sfatui sa i dai un antibiotic, nu l poti ridica din farmacie fara reteta. Ca posesor de pisici care stie ce repede poate avansa o boala, te sfatuiesc sa l duci la vetrinar urgent. Vezi ca exista programe pentru cazuri sociale si nu vei plati daca cabinetul este inscris in program. Sanatate pisicului!
Am fost la farmacie veterinara și i-am luat medicamente, i-am spus la farmacist ce simptome are, și mi-a dat ceva plicuri cu lichid pentru imunitate
E un inceput. Supravegheaza i evolutia si du l la medic daca i se vor inflama ochisorii si/sau va avea mucoasa nazala. Sanatate!
Du-l la veterinar, trebuie sa vada daca e raceala, sau vreo bacterie sau cine stie ce. Daca ii iei medicamente la nimereala e posibil sa nu-l mai ai pentru multa vreme.
anonim70 întreabă:
Nelutuborda întreabă: