Pai ai putea sa ii distragi atentia prin a te juca cu ea sau sa-i dai un ursulet de plus (de obicei aceasta meotda calmeaza pisicile deoarece il confunda cu masculul ).
Eu zic so duci la imperechiat.Ca-ci nu cred ca o sa te joci toata ziua si noaptea cu ea.
Cunosc pe cineva care are o birmaneza si a patit la fel.Du-te la veterinar si cere niste pastile pentru pisica ta, care vor tine loc sterilizarii.
Duo la veterinar sa ii deie niste pastile sau o injectie si nu vei mai avea probleme cu ea.Asa am facut si eu cu pisica mea.
Poti sa te joci cu ea.Trebuie sa faca si ea ce trebuie, e ca omul.Stiu multe pisici care au trait mai putin pentru ca au fost sterilizate.
Salut pai nu ai ce ii face pentru ca ea este in calduri si va naste deci din miorlait n-ai cum sa o opresti doar daca vrei sa o omori dar nu si eu iti zic sa petreci mai mult timp cu ea sa vezi ce reeactii are
Foarte grav... Trebuie sa o duci repede la o monta, se poate imbolnavi daca intra in calduri si nu are un mascul mai mult de 1 zi! Cand o duci la monta ar trebui sa o lasi maxim 5 ore, si mai mult, pentru ca poate nu prinde monta...Ca sa nu mai miorlaie trebuie masata pe burta si cu un prosop freac-o in zona funduletului. Mieunatul este manifestarea sonoră a pisicii, ea căuta a se face remarcată mieunând ore întregi pentru a chema motanul. Bafta!