Ce culoare au piciorusele si manutele? Daca sunt albe nu prea mai ai ce'i face. Este destul de batran, tinand cont ca media de viata este intre 1, 5 ani si 2 ani. In orice caz, fugi cu el maine la cel mai apropiat medic veterinar.
Buna!
Chiar daca e batran nu ar trebui sa se comporte asa.
Pune-l pe o sticluta pe care poate sta joasa apa calda si lasa-l sa stea acolo si du-te la un veterinar si cere-i ceva medicamente. Daca mananca cat de putin nu conteaza, nu o sa moara si incearca sa ii plimbi un biscuit pe la gura, ceva fruct sau ceva ce ii place mult sau nu a mai incercat.Incearca sa ii dai apa ca sa nu se desidrateze si daca nu isi revine du-te la un veterinar sa ii faca o injectie ceva.
Succes :*!
Pai...as presupune ca are ceva rupt (a fost ranit de vreun alt hamster),(sau de la gratiile custii),(hamsterii pitici trebuie ingrijiti foarte bine...)
Nu cred ca daca e batran trebuie sa se comporte asa am avut si eu dar nu a avut aceste "defectiuni" incearca sa-i tii piciorusele in ceva cald asta ii se va indrepta daca faci asta si du-te la veterinar si este o crema foarte buna ia-o si va trece iar cu pofta de mancare nu stiu ce sa zic incearca ceva nou pentru el!