Nu cred ca daca e batran trebuie sa se comporte asa am avut si eu dar nu a avut aceste "defectiuni" incearca sa-i tii piciorusele in ceva cald asta ii se va indrepta daca faci asta si du-te la veterinar si este o crema foarte buna ia-o si va trece iar cu pofta de mancare nu stiu ce sa zic incearca ceva nou pentru el!
Pai...as presupune ca are ceva rupt (a fost ranit de vreun alt hamster),(sau de la gratiile custii),(hamsterii pitici trebuie ingrijiti foarte bine...)
Buna!
Chiar daca e batran nu ar trebui sa se comporte asa.
Pune-l pe o sticluta pe care poate sta joasa apa calda si lasa-l sa stea acolo si du-te la un veterinar si cere-i ceva medicamente. Daca mananca cat de putin nu conteaza, nu o sa moara si incearca sa ii plimbi un biscuit pe la gura, ceva fruct sau ceva ce ii place mult sau nu a mai incercat.Incearca sa ii dai apa ca sa nu se desidrateze si daca nu isi revine du-te la un veterinar sa ii faca o injectie ceva.
Succes :*!
Ce culoare au piciorusele si manutele? Daca sunt albe nu prea mai ai ce'i face. Este destul de batran, tinand cont ca media de viata este intre 1, 5 ani si 2 ani. In orice caz, fugi cu el maine la cel mai apropiat medic veterinar.
Deniissel întreabă: