| MomentanNuAmNume a întrebat:

Probleme cu pisica. m-aş bucura dacă nu aş avea doar un răspuns,sau niciunul...
Deci,acum o lună a fătat doi pui,iar acum merg (deşi se cam împiedică) şi explorează curtea. sau mai bine zis,o făceau. mama lor se simte în siguranţă într-o magazie,unde fuge de fiecare dată când e speriată. şi i-a învăţat şi pe ei. problema este că acum vor să stea numai închişi acolo. se,,plimbă" prin curte doar dacă îi scoatem noi,dar după ceva timp se retrag acolo. nu înţeleg! noi nu le facem absolut nimic. nu suntem zgomotoşi sau aşa mai departe,dar ei tot se duc acolo. eu vreau să-i văd din nou prin curte,nu închişi acolo. deşi au cutia (în care dorm de obicei) afară,preferă să stea în magazie. ce pot face? dau fundă, normal.

Răspuns Câştigător
| Gabriel643 a răspuns:

E o pura intamplare la pisici.Normal ca pisicile se acomodeaza acolo de cand erau mici, si iti dai seama din propria iniatiativa ca ei nu prea cunosc lumea.Eu te sfatuiesc sa-i lasi mai mult afara ca sa se obisnuiasca.Alt motiv e ca in magazie e mama lor, si pisicile au un miros dezvoltat(din punct de vedere a lor)o simnte si se duc la ia sa manance lapte.Sunt doua posifilitati. Sper ca te-am ajutat

5 răspunsuri:
| Mady2696 a răspuns:

Cred ca ar trebui sa darami magazia ca sa nu mai intre acololaughing, dar cum asta nu cred ca este posibil ai putea sa acoperi usa sau pe unde intra ei ca sa nu mai poata intra.

| MomentanNuAmNume explică (pentru Mady2696):

Intră printr-o crăpătură mică (dar suficient de mare pentru ei), dar totuşi nu vreau să o astup. aş vrea să înveţe cumva să intre acolo doar când se sperie, nu să devină o obişnuinţă să stea mereu acolo. întrebarea este cum.

| ღBrokenツAngeℓღ a răspuns:

Sa inchizi magazia!winking Sau,de fiecare data cand ii scoti afara,da-le cate ceva de mancare,un fel de recompensa, intelegi tu, o bucatica de sunca, salam, etc...Bafta.

| ofatacuochiverzi a răspuns:

Ei sunt micuti si se serie repede ar trebui ca tu impreuna cu familia ta sa ii scoateti din acea magazie iar apoi sa o inchideti cu ceva ca sa nu ma pota sa intre acestia pe parcurs se vor invata din nou sa stea sa se joce in curtehappy

| Mady2696 a răspuns (pentru MomentanNuAmNume):

Astupi crapatura si cand ei vor sa intre acolo tu ii iei si ii duci unde vrei tu sa stea pentru ca asa se vor invata, cred.