| IonuţR1995 a întrebat:

Puiul la perusi dupa cat timp e bine sa il scoti din cuibar afara? Al meu are 19 zile si deja vrea afaralaughing. Ce ziceti e bine sa il scot acum?

Răspuns Câştigător
| Weedier a răspuns:

Nu e bine acum, ma rog, nici nu stie sa zboare, poti sai dai putin asa, al meu avea 3 luni cand l-am scos prima oara, l-am cumparat cand avea 2 luni,mi-a luat cv sal "dresez",dar,din pacate a murit anul asta,cu o zi ininte sa ma intorc de la marecryingcryingera la bunica,probabil k se saturase sa stea atat singur,a facut cumva si a scapat, probabil i-a fost sete, acvariul era langa colivie si avea destul de putina apa, cred ca sa aplecat sa bea, k asa facea si prin casa, si a scapat in apacryingasta e invatare de minte.nam ascultat-o pe mama cand mi-a spus sai leg usita cu ata, am prins-o cu un ac de siguranta, deci, din cauza mea a murit.ce rau imi pare de elcryingcand o sa-mi iau altul, o sa am ff mare grija cu el k e destul de dureros sa -l pierzi.eu ma atasasem mult de el, il aveam de o jumatate de an, era asa de dragut, cum mi se urca in cap, pe umar, ma pupa,cryingsa ai mare grija cu el sa nul pierzihappy

4 răspunsuri:
| IonuţR1995 explică (pentru Weedier):

Stiu cum e sa pierzi un papagal. Eu am 2 perechi si am pierdut 2 : o femela mi-a fost omorata de ziua mea iar un mascul a murit luna trecuta pe 16 iar in aceeasi zi la o pereche a iesit din ou un pui si ma refeream sa-l scot din cuibar dar sa-l las in cusca pe jos si leaga bine usitele. Eu le am legate cu niste sarme d'alea protejate la toate usitele laughing ca ai mei sunt dilai si unde gasesc ceva puf au si iesit si ii alerg prin toata cameralaughing. Apropo SA AI MARE GRIJA DE CEL NOU. big grin

| IonuţR1995 explică:

Mai adauga poze gen cu DERP sau animale. chestii happy.

Răspuns utilizator avertizat
| Weedier a răspuns (pentru IonuţR1995):

Aha,ok