| ScarlatPetru a întrebat:

Recent unei prietene i-a murit unul din câțeii săi Husky, erau totul pentru ea și cel mai tânăr dintre ei (aproape doi ani) a murit și suferă mult din cauza asta. M-am gândit să îi iau altul, dar cumva cred ca incă este prea devreme și din ce mi-au zis și rudele, a zis că nu ar mai vrea altul pentru că nu are timpul necesar să se ocupe de ei fiind plecată în timpul saptămânii, iar părinții ei fiind mai în vârstă nu l-ar scoate la plimbare. Voi ce credeți? Ar trebui să fac asta sau aș împovăra-o mai mult?

2 răspunsuri:
| Chloe2000 a răspuns:

Din punctul meu de vedere, daca as fi in locul tau, i-as lua un hamster sau un peste. Te poti duce la orice Pet Shop din orasul tau, sigur vei gasi acolo ceva. Daca ii vei lua un peste, iti recomand sa ii iei si bol si nisip. Vei primi si mancare de pesti. Daca nu, poti lua hamster. I-l poti da cadou de ziua ei sau de Craciun. Sper ca te-am ajutat!

| ScarlatPetru explică (pentru Chloe2000):

Nu este genul de persoana care sa aibă grija de un hamster sau de un peștișor. Ea iubește câinele pentru ca este singurul animal care poate oferi iubire necondiționat. Un peste sau un hamster nu te poate lua in brațe cum o face un cățel când îți este greu