Crede-ma sunt naspa pesti.dar daca chiar vrei explica-le ca o sa ai grija de el si schiar iti doresti
Spune asa: Va rog mult,de ziua mea cumparati-mi si mie un pestisor micut pentru ca nu necesita multa atentie,ma ocup eu de el, fac eu totul pentru el, tot ce trebuie sa faceti voi e sa imi cumparati pestisorul si bolul in care sa stea! Sper sa ii convingi! Pa-Pa
Pai spune-le asa> Nu am nici un prieten apropiat dar as vrea un pestisor intr-un bol micut cu apa sau perus. Promit ca voi avea grija de pestisor ii voi schimba apa cand va fi nevoie ii voi da mancare, ii voi cumpara ce are nevoie si la fel si perus-ului ii voi da mancare, ii voi curata colivia tot ce este nevoie...Va rog! Sper ca nu cer prea mult.
Eu am avut pesti un acvariu intreg plin si a doua zi au murit toti deci ai grija... aveau tot felul de aparate (sincer nu stiu pentru ce dar asa a zis cel de unde i-am luat )
daca chiar ti doresti incearca sa le arati ca esti in stare sa ai grija de ei sau el
Zi-le si tu ceva de genul:
-Hai, mamă... vreau si eu ceva frumos de ziua mea si tu nu vrei sa imi dai...
-Nu, m-am saturat de animale... deja ai un caine!
-Dar sta afara...
-Nu discut!
-Dar te rog frumooos e doar un peste/perus... o sa ii dau de mancare. o sa ma joc cu el, si voi fi fericit... stiu ca orice parinte vrea un copil fericit , deci daca imi iei un pestisor/perus, voi fi fericit
-Chiar asta iti doresti?
-Da!
-Bine... dar mai gandeste-te, ca eu nu mai am chef de mizerie in casa!
-O sa ii fac curat, promit!
-Bine... of, of...ce mai vor si copii astia...
Eu cam asa o conving pe mama cand vreau ceva.